Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ο Μποτία ήρθε, ο Μανωλάς φεύγει(;)

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία από τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με τον Κώστα Μανωλά, ποιες ομάδες τον παρακολουθούν.

Ο Μποτία ήρθε, ο Μανωλάς φεύγει(;)
Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλμπέρτο Μποτία στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός στόπερ αποχώρησε από χθες από την αποστολή της Σεβίλλης στη Γερμανία για να υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Από την πλευρά τους, οι Ανδαλουσιανοί θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό 2 εκατ. εύρω από την πώληση του 25χρονου παίκτη. Εφόσον ολοκληρωθεί η υπόθεση του Μποτία οι Πειραιώτες θα έχουν έξι κεντρικούς αμυντικούς.

Πρόκειται για τους Μανωλά, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σιόβα, Αυλωνίτη, Αμπιντάλ και τον Ισπανό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μείνουν όλοι στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, ο Μποτία θεωρείται ως «αντι-Μανωλά», αφού ο παίκτη ήταν σταντ-μπάι από τη στιγμή που θα προκύψουν εξελίξεις στην υπόθεση του Έλληνα άσου.

Το πιο «ζεστό» μέχρι στιγμή ενδιαφέρον για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό φέρεται να έχει εκδηλώσει η Γιουβέντους, η οποία δεν μπορεί να φτάσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (12 εκατ. ευρώ). Όπως γράφει η SportDay, οι πρωταθλητές Ιταλίας προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ και ίσως η καλύτερη πρόταση που μπορούν να κάνουν φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τη «Γηραιά Κυρία», ο Μανωλάς φέρεται να απασχολεί και τρεις από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Πρόκειται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Από την Ισπανία έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Βαλένθια, ενώ φήμες υπάρχουν και για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: