Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Γκάλης: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Νίκος Γκάλης ενημερώθηκε για τις κινήσεις της ΚΑΕ και εκτίμησε πως όλα βαίνουν καλώς ζητώντας από τον κόσμο του Άρη να βοηθήσει.

Γκάλης: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»
Ο Άρης βαδίζει, παρά τα προβλήματά του, στο σωστό μονοπάτι, όπως δήλωσε ο Νίκος Γκάλης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Ο θρύλος της ΚΑΕ, που φέτος στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται, ενημερώθηκε για τον αγωνιστικό σχεδιασμό ,τις επαφές με την FIBA και γενικά για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά την επιτυχή συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών .

«Διαπίστωσα ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Η συμβουλή μου προς τους διοικούντες ήταν ‘Συνεχίστε την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ’. Και η προτροπή μου προς τον κόσμο του Άρη μας που είναι η μεγάλη του δύναμη είναι ‘Αγκαλιάστε πιο μαζικά αυτήν την προσπάθεια για να πετύχει η αναγέννηση της αγαπημένης μας ομάδας’. Το ραντεβού μας για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο NICK GALIS CUP ισχύει . Μέχρι τότε σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Γκάλης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: