Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Στον ΟΦΗ o Ραζάκ!!

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Αμπντούλ Ραζάκ απ’ την Γουέστ Χαμ. Συμφώνησε σε όλα με τους Κρητικούς και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και να ενσωματωθεί στο σύνολο.

Στον ΟΦΗ o Ραζάκ!
Στον ΟΦΗ όπως φαίνεται, θα συνεχίσει την καριέρα του το Αμπντούλ Ραζάκ, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί.

Ο 21χρονος μέσος απ’ την Ακτή Ελεφαντοστού έχει «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά στην Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς όμως να έχει αρκετά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Αντίθετα, απ’ το 2011 μέχρι το 2013 είχε δοθεί δανεικός σε Πόρτσμουθ, Μπράιτον, Τσάρλτον και Ανζί.

¬¬Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ανήκε στη Γουέστ Χαμ, χωρίς όμως να πάρει παιχνίδια, ενώ ο ΟΦΗ τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Αμπντούλ Ραζάκ, που έχει σημαντικές εμπειρίες απ’ το αγγλικό πρωτάθλημα, βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και την Παρασκευή αναμένεται να ενσωματωθείς την προετοιμασία των Κρητικών.


Μάλιστα, λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας, η Κρητική ΠΑΕ δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία του Ραζάκ, χωρίς όμως… περισσότερα σχόλια.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: