Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Θα πρωταγωνιστήσει ο Απόλλωνας»

katsiaros1-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Μίλησε για το επίπεδο της Φούτμπολ Λιγκ και τόνισε πως όποια ομάδα δεν έχει στόχο τον πρωταθλητισμό θα βρεθεί προ εκπλήξεως.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κατσιαρός:
Για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα:
“Οι άνθρωποι της Καλαμαριάς με βάση ονόματος και ιστορία πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν όσο το δυνατό καλύτερες μεταγραφές γιατί η Β’ είναι πάρα πολύ δύσκολα. Όποια ομάδα δεν έχει στόχο τον πρωταθλητισμό θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Είναι πολύ νωρίς. Η άνθρωποι έδειξαν πως έχουν ένα πλάνο και βάση αυτού η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Είναι ένας Μαραθώνιος και μπορεί να μην σου βγει. Αν κινηθούν όπως έδειξαν πιστεύω η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει”.
Για τον Βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ:
“Ο Βορράς είναι πιο ισχυρός επειδή είναι συνήθως μια πόλη μια ομάδα. Η Νότια Ελλάδα είναι κάπως διαφορετικά. Δύο χρονιές με τον Ολυμπιακό Βόλου έφτασα στην πηγή και δεν τα κατάφερα. Ελπίζω να γίνει φέτος με τον Απόλλωνα”.
Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης:
“Δεν πρέπει να μιλάμε στα χαρτιά. Οι ομάδες της πόλης ίσως εκτός του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολλά χρόνια στην πρώτη εθνική. Είμαστε υποχρεωμένοι βάση ονόματος να πρωταγωνιστήσουμε. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ αυξημένος και πολύ κόσμος θα βλέπει την Φούτμπολ Λιγκ και όχι την Σούπερ Λίγκ. Εγώ παρακολουθούσα Α’. Β’ και Γ’ εθνική, Τελευταία όμως είδα μετρημένα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Και εμάς τους ποδοσφαιριστές μας αρέσει να παίζουμε σε ένα γήπεδο με κόσμο. Ήθελα πάντα να πάω σε ομάδες με κόσμο και να “γουστάρω”. Αυτό το άθλημα θες να το αγαπάς για να το κάνεις”.
Για την νέα του προσπάθεια:
“Έχω κάνει μια νέα προσπάθεια, έχω ανοίξει ένα μαγαζί και θέλω να πάνε όλα καλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: