Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Πήρε πιστοποιητικό ο ΚΑΟΔ!!

Την εξασφάλιση της άδεις συμμετοχής στην Α1 μπάσκετ πήρε την Πέμπτη ο ΚΑΟΔ.

Πήρε πιστοποιητικό ο ΚΑΟΔ
Η ΚΑΕ της Δράμας ανακοίνωσε την έκδοση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 εξασφάλισε από σήμερα (21/8) πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε σήμερα, εξέτασε τον φάκελο της ΚΑΕ και τον ενέκρινε, όπως ανακοινώθηκε επίσημα με Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες θα αρχίσουν άμεσα με διπλές προπονήσεις το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Από την επόμενη Τετάρτη, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους ξένους παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Βασόγεβιτς αναμένεται στην Δράμα το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας από το Βελιγράδι, μέσω Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις Αμερικανοί Έρικ Άτκινς, Τερόν Τζόνσον και Ροντ Όντομ, αναμένονται στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: