Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Το ‘φερε τούμπα η Τότεναμ…!!

Για 70 λεπτά η ΑΕΛ κρατούσε στα χέρια της μια νίκη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μεγαλύτερη της ιστορίας της, όμως η Τότεναμ «μίλησε» στο τέλος κι επικράτησε 2-1 με γκολ των Κέιν και Σολδάδο.

Το ‘φερε τούμπα η Τότεναμ…
Πάνω που πίστεψε πως θα μπορούσε να φτάσει σε μια ιστορικών διαστάσεων νίκη, η ΑΕΛ λύγισε και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Τότεναμ.

Μπροστά σε 8.000 θεατές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι Κύπριοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την αγγλική ομάδα και να προηγηθούν με τον Σαρντινέρο που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και δεν αστόχησε όταν βρέθηκε απέναντι στον Γιορίς.

Η σαφώς πιο έμπειρη Τότεναμ ανέβηκε αγωνιστικά στο τελευταίο 20λεπτο με πρωταγωνιστή τον Κέιν, ο οποίος έριξε την πρώτη προειδοποιητική «βολή» στέλνοντας στο 71’ με προβολή την μπάλα στο δοκάρι.

Δυστυχώς, τρία λεπτά αργότερα ο Σολδάδο εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Λαμέλα και ισοφάρισε και στο 80’ –και πάλι ο Λαμέλα- βρήκε τον Κέιν στην αντεπίθεση κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Κύπριους εν όψει της ρεβάνς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Σιέλης, Καντού, Καρλίτος, Εντμάρ, Νικολάου, Κουεντελεγέ, Μπεμπέ, Μπαρσέλος (67΄ Ελευθερίου), Σαρντινέρο, Γκιγκίεβιτς (73΄ Ταγκμπατζούμι)

ΤΟΤΕΝΑΜ:Γιορίς, Νότον, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Μπενταλέμπ, Παουλίνιο (59΄ Τσαντλί), Χόλτμπι (66΄ Ντεμπελέ), Τάουνσεντ (72΄ Λαμέλα), Κέιν, Σολδάδο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: