Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μία αναμενόμενη ξεφτίλα!!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για τη μιζέρια του ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο ματς του και για την εξήγησή της.
Μία μιζέρια έβγαζε ο ΠΑΟΚ καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μία μιζέρια έβγαλε και κατά την διάρκεια της πρώτης του επίσημης αναμέτρησης. Πρώτα απ όλα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως έχασε από αυτή την ομάδα. Μαζί με την Σάμροκ Ρόβερς και τη Λεϊσόες, είναι οι χειρότερες ομάδες που συνάντησε στη χιλιετία που ζούμε.
ADVERTISEMENT
Όλα βέβαια στο ποδόσφαιρο έχουν μία εξήγηση. Δεν γίνεται για παράδειγμα να βλέπεις ξεκάθαρα τα κενά σου και να μην τα καλύπτεις. Κατά τη διάρκεια του αγώνα φάνηκαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο αυτά, κυρίως μεσοεπιθετικά. Δεν γίνεται να είσαι προπονητής και μετά από εννέα φιλικά να μην έχεις δώσε 90λεπτά στους παίκτες σου. Μετά το 65΄ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται, ενώ οι κράμπες που σίγουρα θα έβγαναν χτύπησαν στον Κίτσιου σε μία φάση που έμελε να φέρει το κόρνερ που οι Μολδαβοί άνοιξαν το σκορ.
Το κουραστικό με αυτόν τον ΠΑΟΚ όλο το καλοκαίρι, είναι πως αυτό που φάνηκαν σήμερα, δεν είναι καινούργια. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν θα κατανοήσετε πως βαδίζαμε προς την ξεφτίλα. Και αυτό είναι κάτι εκνευριστικό. Ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείστηκε αλλά έχει βάλει πολύ δύσκολα στο μυαλό του. Απλά η ομάδα που τον κέρδισε είναι αστεία και μπορεί να πετύχει δύο γκολ και να μη δεχτεί κανένα στη Τούμπα. Το θέμα όμως είναι πως αυτή η ομάδα στο δημιουργικό της σκέλος δεν σου εμπνέει καμία ανησυχία.
Και αν μπω στη ψυχολογία των Μολδαβών, εγώ με 1-0 στη Τούμπα νομίζω πως μπορώ να αποκλείσω και την ΜπαρτσελόναΜε τα πολλά ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε με το καλημέρα. Σε καμία των περιπτώσεων δεν φέρουν ευθύνη τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Το θέμα του είναι καθαρά ποδοσφαιρικό σε πρώτη φάση και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Το αν υπάρχει ο άνθρωπος να το αντιμετωπίσει ορθολογικά, προπονητικά και διοικητικά, αφήστε με να το αμφισβητώ. Μου έδωσαν αυτό το δικαίωμα όταν δεν κατανόησαν, από τον μεγαλομέτοχο μέχρι τον προπονητή, πως μία ομάδα με καλή διάθεση χρειάζεται ποιοτικές πινελιές.
Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: