Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Στο μυαλό του Δέλλα…!!

Ελάχιστα κομμάτια απομένουν για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ, ενώ ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά και την ενδεκάδα που προετοιμάζει ο Δέλλας, ο οποίος δουλεύει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο.

Στο μυαλό του Δέλλα…
Το πιο δυνατό τεστ ενόψει της επόμενης σεζόν θα το δώσει η ΑΕΚ το Σάββατο (23/8, 20:30) κόντρα στη Ρόμα στο ΟΑΚΑ, αλλά τα συμπεράσματα για το τι σχεδιάζει ο Τραϊανός Δέλλας βγήκαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο Πήλιο. Εξάλλου, μπορεί η Ένωση να έχει ρόστερ το οποίο θεωρητικά θα ήταν ανταγωνιστικό και στην Superleague, όμως δεν θα περιμένει ο προπονητής της κόντρα στη δεύτερη ομάδα της περυσινής Serie A για να δει τι δυνατότητες έχει η Ένωση, που θα παίξει ούτως ή άλλως στη Football League φέτος.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο νεαρός τεχνικός έχει χτίσει τους «κιτρινόμαυρους» πάνω στο 4-2-3-1. Πάντως, έχει ως εναλλακτική και το 3-5-2 και είναι πιθανόν να το δοκιμάσει αρκετά στη συνέχεια, προτού ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Για το πρώτο σύστημα αυτή τη στιγμή υπάρχουν εννέα παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αποκτήσει προβάδισμα. Ο Μπακάκης αναμένεται να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Πεταυράκης στο αριστερό. Ακούνητος φαντάζει και ο Κολοβέτσιος από το κέντρο της άμυνας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει για παρτενέρ του τον Λαμπρόπουλο, με τον Σαρρή να είναι αουτσάιντερ. Στο 3-5-2 είναι σίγουρο ότι θα παίξουν στην άμυνα οι τρεις τελευταίοι, ενώ ο Σοϊλέδης θα διεκδικεί θέση από τον Πεταυράκη στα αριστερά.

Μεσοεπιθετικά υπάρχουν έξι παίκτες που μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και αποτελούν τις πρώτες επιλογές. Πρόκειται για τους Κορδέρο, Ανάκογλου, οι οποίοι παίξουν στα χαφ, με τον Μάνταλο μπροστά τους. Στα «φτερά» θα παίζουν οι Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και στην κορυφή της επίθεσης Ο Αραβίδης.

Το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ απέχει επτά ημέρες, καθώς την επόμενη Παρασκευή (29/8, 20:00) υπάρχει η αναμέτρηση με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η πρώτη υποχρέωση για την Football League υπολογίζεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 2 του ίδιου μήνα.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση για την επίθεση ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα έχουν μετά το φιλικό με τη Ρόμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: