Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Επιμονή για Πουλίδο και αναμονή!

O Ολυμπιακός θα συνεχίσει να περιμένει τον Πουλίδο. Καθοριστικό δικαστήριο την Παρασκευή. Έρχεται και αντί-Σάμαρης.
Οι ερυθρόλευκοι μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη θα προχωρήσουν λογικά στην απόκτηση ενός ακόμα μέσου (σ.σ. έχουν ήδη διαρρεύσει ονόματα όπως αυτά των Εσιέν και Ντιόπ) και ενώ αναμένουν στην Αθήνα τον Τζίμι Ντουρμάζ για να κλείσει. Ένα κομμάτι που ενδιαφέρει πολύ όμως είναι αυτό του φορ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει ακόμα την διάθεση και την... επιμονή να περιμένει τον Άλαν Πουλίδο.
ADVERTISEMENT
Ο Μεξικανός διεθνής κυνηγός έχει στην πατρίδα του την Παρασκευή ένα κρίσιμο δικαστήριο και ενώ δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να πρεσάρει για να επέλθουν νωρίτερα από τις 26 Αυγούστου τα νεότερα. Οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος στον Πουλίδο, αφήνοντας στην άκρη περιπτώσεις σαν του Κώστα Μήτρογλου και του Ζόνας. Ο παίκτης είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Προπονείται εντατικά μαζί με τον αδερφό του, Αρμάντο, εδώ και έναν μήνα και το μόνο στο οποίο θα υστερεί θα είναι το σκέλος της τακτικής. Σε περίπτωση που επέλθει μεγάλη αργοπορία για τον Πουλίδο -όπως σας έχουμε γράψει ξανά- ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλη υπόθεση φορ. Οπότε πρόκειται να περιμένουμε ακόμα δύο προσθήκες και ίσως και τρεις...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: