Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αστέρας… Ονειρούπολης!!

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε! Ο Αστέρας έκανε ένα ακόμα… πάρτι στην Τρίπολη και επικρατώντας με το «καθαρό» 2-0 της Μακάμπι, φλερτάρει με τους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Αστέρας… Ονειρούπολης!
Κι όμως είναι πραγματικότητα! Με άλλη μία εξαιρετική… παράσταση στην Τρίπολη, ο Αστέρας νίκησε με σκορ 2-0 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Ο «δήμιος» της Μάιντς, Μάσα, ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες στο 29ο λεπτό, με τον Ζησόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 47’!

Το ματς


Αρκετά φοβισμένες και… διστακτικές μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, με τη Μακάμπι –παρ’ όλα αυτά- να ήταν αυτή που είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια, ο Αστέρας πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα ήταν η μεγάλη ευκαιρία με τη… βολίδα του Ρόλε, ο οποίος ανάγκασε τον Χουάν Πάμπλο σε μία εντυπωσιακή απόκρουση (17’). Αυτό ήταν το πρώτο και μοναδικό… καμπανάκι για τους Αρκάδες, καθώς ο Μάσα μερικά λεπτά αργότερα τους έβαλε μπροστά στο σκορ με ωραίο τέρμα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και άμα ήταν και πιο τυχερή θα είχε πετύχει και άλλο τέρμα, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας, καθώς πριν προλάβουν να… βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, ο Ζησόπουλος έκανε το 2-0! Με το δεύτερο τέρμα που δέχθηκαν, οι Ισραηλινοί έχασαν τη ψυχραιμία τους, με τους Αρκάδες να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη πίεζαν για το τρίτο γκολ μόνο με αντεπιθέσεις, ωστόσο φυλούσαν πολύ καλά τα μετ’ όπισθεν και έτσι δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Μπαράλες στο τέλος είχε την ευκαιρία να απλοποιήσει τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς, όμως δεν τα κατάφερε, με το τελικό σκορ να μένει στο 2-0!

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (87’ Τι Εμπί), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε (69’ Σανκαρέ), Μάσα (79’ Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

Στον πάγκο: Μπαντής, Κιτοκό, Μπακασέτας, Πάρα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Όσκαρ Γκαρσία): Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι, Μίκα (76’ Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ.

Στον πάγκο: Λέβι, Ζιβ, Ρέιχερτ, Μπεν Χαρούς, Πρίκα, Λουγκάσι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: