Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μέσα απ’ τα χέρια του!!

Τεράστια ευκαιρία να πάρει νίκη πρόκρισης κόντρα στη Λοκομοτίβ έχασε ο Απόλλωνας, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1) στο ΓΣΠ, με τους Ρώσους να κρατούν το πλεονέκτημα παρότι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες

Μέσα απ’ τα χέρια του!
Μέσα απ’ τα χέρια του έχασε το… προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ο Απόλλωνας Λεμεσού, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1) με την Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΓΠΣ.

Μπορεί οι Ρώσοι να αγωνίστηκαν για πάνω από 15 λεπτά με δέκα παίκτες και να ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά, όμως η ομάδα της Κύπρου δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα την έστελνε πιο… άνετη στη Μόσχα.

Αντίθετα, το γκολ του Κασάεβ στο 39’ με εντυπωσιακό σουτ στο «παραθυράκι» του Βάλε, κρατάει τους Ρώσους δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Γκιε στο 80’ ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια για τον Απόλλωνα, ενώ Τιγκόροφ στο 75’ με απευθείας κόκκινη κάρτα και Ντενίσοφ στο 87’ με δεύτερη κίτρινη ανάγκασαν την Λοκομοτίβ να ολοκληρώσει το ματς με εννιά παίκτες.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με πιο σημαντική αυτή του Παπουλή στο 47’, ενώ κυριάρχησε μετά την αποβολή του Τιγκόροφ, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει κάτι παραπάνω.

Απόλλωνας: Βάλε, Βασιλείου (79’ Θίραμ), Αντράντε, Μερκής, Στυλιανού (70’ Μούλτερ), Χαμντανί, Γκουγιόν, Μεριέμ (69' Ρέζεκ) , Ρομπέρ, Γκιέ, Παππουλής

Λοκομοτίβ: Γκιγιέρμε, Κασάεφ (62’ Μαϊκόν), Φερνάντες, Τσορλούκα, Αλεξάντερ, Νιασέ (45' Εντόι) , Ταράσοφ (65’ Τάρας), Τιγκόρεφ Ιάν, Ντούριτσα Γιαν, Ντενίσοφ, Ρομάν Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: