Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Νέα ημέρα για Ηρακλή… και επίσημα!!

Νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 είναι o Σπύρος Παπαθανασάκης, μετά την απόφαση που πήρε η Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Νέα ημέρα για Ηρακλή… και επίσημα!
Μια νέα εποχή ανοίγεται για το μέλλον του Ηρακλή, καθώς η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοίνωσε πως ο νέος μεγαλομέτοχος και "ισχυρός" άνδρας της ομάδας θα είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Η έκτακτη ΓΣ των μετόχων του "Γηραιού" πήρε την παραπάνω απόφαση, κάτι που αναμενόταν εδώ και καιρό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη νέα "σελίδα" της ομάδας:

«Νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 είναι πλέον ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης ο οποίος απέκτησε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου τον έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 και παράλληλα όρισε το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο αποτελούν οι εξής: Σπύρος Παπαθανασάκης, Γιώργος Κατακαλίδης, Εμμανουήλ Παπαθανασάκης, Ιωάννης Κακαγιάννης και Χρήστος Αντωνέλης».

Ακολούθησε μία ακόμη ενημέρωση από τον «Γηραιό»:

«Τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης κινήθηκε αποφασιστικά προκειμένου να αποκτήσει την ιδιοκτησία του Ηρακλή έχοντας παράλληλα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω βελτίωση της ομάδας.

Σήμερα, εκλέχθηκε ένα μεταβατικό Διοικητικό Συμβούλιο που θα συνδράμει στην ομαλή μετάβαση από το παλαιό στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δε χωρεί αμφιβολία ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ωστόσο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται αντιμέτωπο με τη πολύ αληθινή και σοβαρή ευθύνη εξάλειψης των κληρονομηθέντων χρεών, βήμα που είναι απαραίτητο προκειμένου να διασφαλιστεί η περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του Ηρακλή αλλά πρωτίστως προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνδράμει αποφασιστικά στην αναδιοργάνωση της ομάδας αλλά και στην μελλοντική ανάπτυξή της. Πέραν των διοικητικών καθηκόντων τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον εμπλουτισμού του, με νέα, έμπειρα και ικανά στελέχη που θα είναι δεσμευμένα να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τον Ηρακλή. Στόχος είναι η κατά το δυνατόν ευρύτερη, ενεργή συμμετοχή φίλων του Ηρακλή που έχουν αποδείξει ως τώρα εμπράκτως τη στήριξη τους στην ομάδα. Σημειωτέον, ότι τα μέλη του Συμβουλίου δεν θα λάβουν αντάλλαγμα για τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Στα πλαίσια της διοικητικής αναδιοργάνωσης ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης προτίθεται να χορηγήσει Πληρεξούσιο προς τον κ. Θωμά Σεντελίδη προκειμένου να επιβλέπει ενεργητικά κατά την απουσία του τα θέματα του Ηρακλή αλλά και να συμβάλει στη εύρυθμη λειτουργία του.

Ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης ζητά τη στήριξη και την υπομονή του κόσμου που αγαπά τον Ηρακλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανασυγκρότησης.

Η ομάδα έχει επενδύσει σε νέους παίκτες. Θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια και να “δέσει”. Μαζί θα βελτιώσουμε τον Ηρακλή…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: