Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Καλά που ήταν και οι Ολλανδοί…!!

Μόνο η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ κράτησαν «ψηλά τη σημαία» των φαβορί στα απογευματινά ματς των πλέι οφ του Europa League.

Καλά που ήταν και οι Ολλανδοί…
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1988 νίκησε 1-0 τη Σαχτόρ Σολιγκόρσκ στο «Φίλιπς Στάντιον» με το γκολ του Μάχερ στο 59’ και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1970 πήρε 1-1 στην έδρα της Ζάρια στην Ουκρανία και χρειάζεται απλά μια νίκη στη ρεβάνς στο «Ντε Κουίπ» για να προκριθεί.

Αντίθετα, «στραπάτσο» για τη Σεντ Ετιέν και τις πορτογαλικές ομάδες. Οι «στεφανουά» έχασαν 0- 1 στην Τουρκία από την Καραμπούκ Καραμπουκσπόρ και θα έχει δύσκολο έργο στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Η Ρίο Αβε έχασε 1-2 στη Σουηδία από την Ελφσμποργκ, ενώ η Νασιονάλ Μαδέιρα έχασε 0-2 από την Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία και δύσκολα θα «ανατρέψει» την κατάσταση.

«Καθάρισε» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το 3-1 στο Πλοέστι επί της Πετρολούλ, ενώ κοντά στην πρόκριση βρίσκεται η Γιουνγκ Μπόις, μετά το 3-1 επί της Ντεμπρετσένι στην Ελβετία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: