Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η «καυτή πατάτα» στα χέρια του ΑΣ!!

Στον Α.Σ. προετοιμάζονται σιγά σιγά για να παραλάβουν και επίσημα την «καυτή πατάτα» της ΠΑΕ, αφού όλα δείχνουν ότι δεν είναι μακριά η ώρα που η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα κληθεί να «τρέξει» και επίσημα της εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η τριμελής επιτροπή που θα αναλάβει το τελευταίο είναι το κύριο μέλημα του Χάρη Παπαγεωργίου σε πρώτη φάση, με δεδομένο ότι θα βρεθούν πρώτα τα άτομα που θα αντικαταστήσουν τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ώστε να οδηγήσει την ΠΑΕ στην λύση της. Ο Ντίνος Κούης είναι μία από τις επιλογές του Α.Σ, αλλά έχει βολιδοσκοπήσει κι άλλα άτομα από το χώρο του Αρη ώστε να βοηθήσουν στη Γ' εθνική. Εξυπακούεται ότι αναζητούνται άτομα που θα μπορέσουν να συνδράμουν και οικονομικά. Ο Γιώργος Γαλανός περιμένει για να πάρει το χρίσμα από Δευτέρα, αλλά για χθες και σήμερα έχουν προγραμματιστεί κάποια σημαντικά ραντεβού των ανθρώπων του Α.Σ προς τον ίδια κατεύθυνση. Το αν θα προχωρήσουν ή όχι είναι άγνωστο, πάντως στον Α.Σ πιέζονται από τον χρόνο για να καταλήξουν το συντομότερο.

Από 'κει και πέρα, εστάλη τελικά χθες στην ΕΠΟ το σχετικό αίτημα με το οποίο ο Ερασιτέχνης ζητάει από την ομοσπονδία να δοθεί στον Αρη μία παράταση 25 ημερών ώστε να ετοιμαστεί για να δηλώσει συμμετοχή στην Γ' εθνική.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: