Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Δεν τον τρομάζουν πλέον!

Το ευρωπαϊκό όνειρο καλά κρατεί για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έδειξε και κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι έχει… ψηλώσει και δεν τον φοβίζουν μεγαλύτερα -από το δικό του- ονόματα αντιπάλων.

Δεν τον τρομάζουν πλέον
Όλο και πιο κοντά είναι η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League. Μετά το εμπόδιο της Ροβανιέμι, την επική πρόκριση κόντρα στη Μάιντς, ήρθε και η σπουδαία νίκη με καθαρό σκορ (2-0) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Αρκάδες είναι κοντά στο να ξεπεράσουν και τον τρίτο τους αντίπαλο, ώστε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

inner

Το πλάνο του Στάικου Βεργέτη πήγε κατ’ ευχήν, διότι η ομάδα του, παρά την πίεση που δέχθηκε προς το τέλος του πρώτου μέρους δεν δέχθηκε γκολ. «Όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει, ο Θεός γελάει. Όμως το είπα στους παίκτες μου. Προτιμώ το 0-0 από τη νίκη με 2-1, θέλοντας να τους δείξω ότι το μηδέν πίσω είναι ο πρωταρχικός μας στόχος», είχε δηλώσει ο 38χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν το ματς.

Άλλο ένα στοιχείο που δίνει προβάδισμα στον Αστέρα Τρίπολης είναι ότι ουσιαστικά θα παίξει και στη ρεβάνς εντός έδρας, καθώς το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κύπρο και το μεγαλύτερο μέρος της εξέδρας θα είναι με την ελληνική ομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: