Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Μπαλοτέλι που αγαπήσαμε!!

Με αφορμή τη μετακίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ, το gazzetta.gr θυμίζει τις ατάκες του που έγραψαν ιστορία!
Τα σκηνικά που έχει κατά καιρούς δημιουργήσει ο Μπαλοτέλι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και στο gazzetta.gr έχουμε κατά καιρούς φιλοξενήσει χορταστικά αφιερώματα! ΕΔΩ και ΕΔΩ μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά!
 Με αφορμή την διαφαινόμενη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο... θανατηφόρες ατάκες του, με την ελπίδα στους Μέρσεϊσαϊντερς να εμπλουτίσει τη συλλογή του!
*Σε ερώτηση για τον πανηγυρισμό του στον ημιτελικό του Euro 2012: «Δεν ενοχλήθηκαν επειδή έβγαλα την μπλούζα μου και πήρα κάρτα. Είδαν τη σωματική μου κατάσταση και ζήλεψαν».
*Σε ερώτηση για το λόγο που δεν πανηγύριζε στο Euro: «Όταν σκοράρω, δεν πανηγυρίζω γιατί απλά κάνω τη δουλειά μου. Όταν ο ταχυδρόμος παραδίδει τα γράμματα, πανηγυρίζει;»
*Σε ερώτηση για τον Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ και το ταλέντο του: «Όχι, δεν τον ξέρω, αλλά την επόμενη φορά που θα παίξουμε με την Άρσεναλ θα έχω το βλέμμα μου στραμένο πάνω του. Ίσως μπορέσω να του δείξω το τρόπαιο μου (Golden Boy) και του υπενθυμίσω ότι το κέρδισα».
ADVERTISEMENT
*Αμέσως μετά την κατάκτηση του βραβείου Golden Boy: «Μόνο ο Μέσι είναι καλύτερος από εμένα».
* Σε ερώτηση οπαδού όταν έπαιζε στην Ίντερ: «Είμαι Μιλανίστα...»

*Για τη δήλωση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, προπονητή του στη Σίτι, που είχε πει ότι «κάθε μέρα μαλώνω με τον Μάριο και μερικές φορές θέλω να του δώσω μπουνιά»: «Δεν θα μπορούσε. Κάνω kick - boxing».
*Πριν τον τελικό του Εuro 2012 και με αφορμή την... περίεργη φωτογραφία του Πικέ με τον Ζλάταν που είχε δει το φως της δημοσιότητας: «Θα προσκαλέσω την  Σακίρα στον τελικό, ώστε να δει τι κάνω στο αγόρι της».
*Στην ανάκριση της αστυνομίας, μετά την ξαφνική... έφοδο με τον αδερφό του σε γυνακείες φυλακές: «Απλά ήθελα να δω πως είναι».
*Σε ανάκριση της αστυνομίας όταν μετά από έλεγχο στο αμάξι του ανακάλυψε 5.000 λίρες σε μετρητά και τον ρώτησε γιατί τα έχει μαζί του: «Επειδή είμαι πλούσιος...»
*Βλέποντας την πόρνη που κατηγορήθηκε για κρυφή σχέση με τον Γουέιν Ρούνεϊ: «Ρούνει, Ρούνει, Ρούνει!»

Σε ρυθμό... πολυβόλου

«Πιστεύω ότι είμαι πιο έξυπνος από το μέσο άνθρωπο»
«Εσείς λέτε πράγματα για μένα, εγώ βάζω γκολ»
«Περίπου το 0.01% των ιστοριών που λέγονται για μένα είναι αλήθεια»
«Ναι, πιστεύω ότι είμαι ιδιοφυΐα»
«Είμαι διαφορετικός, αν βρείτε κάποιον σαν εμένα κερνάω βραδινό»
«Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά ως άνθρωπος πρέπει να βελτιώσει τους τρόπους του και τον σεβασμό»
«Δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Δεν με ενδιαφέρει. Οπότε γιατί να ψηφίσω;»
«Όταν χάνω την υπομονή μου, είναι επειδή το αποφασίζω»
«Θα μπορούσα να είμαι ο Πίτερ Παν, επειδή κάνω τα πράγματα με τον τρόπο μου και είμαι ελεύθερος»
«Δεν μπορώ να περιμένω την τελευταία μέρα των μεταγραφών! Απλά θα οδηγήσω με το αμάξι μου σε όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα για να μπερδέψω τους δημοσιογράφους»

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: