Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Γίνεται… 100 ο Ρούμπιο!! (pic)

Ενάντια στην Γαλλία, ο Ρίκι Ρούμπιο θα πραγματοποιήσει την εκατοστή του εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. Είχε κάνει ντεμπούτο το 2008 κόντρα στην Ελλάδα ο 23χρονος γκαρντ των Τίμπεργουλβς.

Γίνεται… 100 ο Ρούμπιο (pic)
Ακόμα δεν έχει κλείσει τα 24 έτη ζωής ο Ρίκι Ρούμπιο, ωστόσο σήμερα στις 23:00 απέναντι στην Γαλλία, αναμένεται να συμπληρώσει τις 100 εμφανίσεις με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

«Σήμερα συμπληρώνω τις 100 συμμετοχές με την εθνική. Είμαι υπερήφανος που τα κατάφερα», ήταν το σχόλιο του διεθνούς άσου στο Twitter.


View image on Twitter
Hoy cumplo 100 partidos con la seleccion. Todo un orgullo poder llegar a esa cifra.


Πρώτη μεγάλη διοργάνωση του γκαρντ των Τίμπεργουλβς με την πρώτη ομάδα των «φούριας ρόχας» ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Μάλιστα το ντεμπούτο του το έχει πραγματοποιήσει κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, έχοντας συνολικά 7 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με 4.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τους Ισπανούς να κατακτάνε το ασημένιο μετάλλιο.

Κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της πατρίδας του, ο Ρούμπιο έχει κατά μέσο όρο 3.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε τρεις αγώνες του πρώτου ομίλου (που θα διασταυρωθεί με αυτόν της Εθνικής). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: