Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Τα «μπαμ» που… δεν έγιναν!! (pics)

Έχουμε μπουχτίσει με τα αφιερώματα των πιο ακριβών μεταγραφών του καλοκαιριού ή αυτές που έκαναν την μεγαλύτερη αίσθηση. Ας θυμηθούμε όμως τα «κόλπο γκρόσο» που… δεν έγιναν!

Τα «μπαμ» που… δεν έγιναν! (pics)
Τελευταία ενημέρωση 02/09/2014, 17:59
Όταν μια μεταγραφή φτάνει στο τέλος της και ο ποδοσφαιριστής υπογράφει, τότε όλα είναι καλά και έχουμε… πανηγυρισμούς από τα ΜΜΕ, την ομάδα και τον ίδιο φυσικά τον παίκτη.

Όμως, τους ποδοσφαιριστές εκείνους που δεν κατάφεραν να πάνε στην ομάδα με την οποία συζητούσαν για ολόκληρο καλοκαίρι δεν τους σκέφτεται κανείς…

Ακόμη και αν πρόκειται για κορυφαίο παίκτη και για μια σπουδαία ομάδα. Ας θυμηθούμε λοιπόν, με τη βοήθεια του «Independent», τα «deals» εκείνα που αν γίνονταν αυτό το καλοκαίρι θα έκαναν πολύ μεγάλη αίσθηση.

Αρτούρο Βιντάλ

inner

Την περασμένη σεζόν, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αποτέλεσε βασικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι υψηλές απαιτήσεις της Γιουβέντους και η προτίμηση του Λουίς Φαν Χαάλ στον Άνχελ Ντι Μαρία ήταν οι λόγοι που δεν έγινε τελικά η μεταγραφή.

Σάμι Κεντίρα

inner

Φεύγει… δεν φεύγει. Όλο το καλοκαίρι το… φάγαμε για να δούμε εάν ο Σάμι Κεντίρα θα έφευγε από την Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό την Αγγλία. Οι ομάδες από το Νησί που πάλευαν για την απόκτηση του ήταν δύο. Μουρίνιο (Τσέλσι) και Βενγκέρ (Άρσεναλ) ήθελαν πολύ τον Γερμανό αλλά πήραν το όχι του Κάρλο Αντσελότι. Προς το τέλος του Αυγούστου εμφανίστηκε δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του και η Μπάγερν του Πεπ Γκουαρίολα.

Μάρκο Ρόις

inner

Είναι από τους λίγους παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που για την αγορά των δικαιωμάτων του ακούστηκαν σχεδόν όλες οι «μεγάλες» ομάδες της «Γηραιάς Αλβιόνας». Ως συνήθως με το όνομα του ασχολήθηκε έντονα η Μάντσετερ Γιουνάιτεντ. Μία ακόμη ομάδα του Νησιού η τον θεωρούσε μία πολύ καλή λύση ως αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρεζ ήταν φυσικά η Λίβερπουλ. Μπάγερν και Ρεάλ χτύπησαν την πόρτα της Ντόρτμουντ, αλλά ο… ιδιοκτήτης δεν ήταν θετικός.

Ματ Χούμελς

inner

Ένας ακόμη άσος των Βεστφαλών ο οποίος έφτασε πολύ κοντά σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα. Οι πρώτοι για κάποιο λόγο δεν πήραν τελικά κανέναν κεντρικό αμυντικό και οι Καταλανοί προτίμησαν τον Βερμάλεν. Έτσι ο διεθνής Γερμανός αμυντικός έμεινε στη Ντόρτμουντ.

Έντισον Καβάνι

inner

Η επιθυμία του να πάει σε κάποια ομάδα όπου θα είναι το πρώτο «βιολί», αλλά και η προσπάθεια της Παρί να πουλήσει κάποιο βαρύ όνομα έδειχνε πως ο Καβάνι θα έπαιρνε μεταγραφή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» (κλασσικά) αλλά και η Άρσεναλ στην προσπάθεια τους να βρουν επιθετικό έδειχναν να προτιμούν τον Ουρουγουανό. Τελικά, όμως προτίμησαν πιο οικονομικές λύσεις.

Πετρ Τσεχ

inner

Η επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στην Τσέλσι έκαναν τα αγγλικά Μέσα να παρουσιάζουν σίγουρη την αποχώρηση του από το Λονδίνο για κάποια ομάδα στην οποία θα είναι βασικός. Ο Τσέχος γκολκίπερ έφτασε ένα βήμα πριν τη Παρί, αλλά το Financial Fair Play δεν επέτρεψε στους Γάλλους να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Γουίλιαμ Καρβάλιο

inner

Ο ακραίος επιθετικός της Σπόρτινγκ ακούστηκε για όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες Αγγλίας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι εξέτασαν έντονα την αγορά του, αλλά η Άρσεναλ ήταν εκείνη που τον ήθελε περισσότερο και έκανε πρόταση στους Πορτογάλους για την απόκτηση του. Τα 30 εκατ. ευρώ που ζητούσαν, όμως, τα «λιοντάρια» ήταν πολλά στα μάτια του Αρσέν Βενγκέρ.

Λούκας Ποντόλσκι

inner

Ο Αρσέν Βενγκέρ όσο κυλούσε η προετοιμασία έδειχνε πως δεν τον υπολογίζει για την φετινή σεζόν. Κι όμως ο Γερμανός επιθετικός της Άρσεναλ παρέμεινε στην ομάδα αν και η Γιουβέντους είχε φτάσει… στο τσακ, για να κλείσει τον δανεισμό του. Πρόταση για τον παίκτη είχε καταθέσει και η Φενερμπαχτσέ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: