Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Χρόνια πολλά Φακούντο»

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (03/09) ο Φακούντο Περέιρα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως το συνηθίζει, του ευχήθηκε μέσω ενός ξεχωριστού αφιερώματος που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες στον Φακούντο Περέιρα που σήμερα κλείνει τα 27 του χρόνια!
Ο Περέιρα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Εστουντιάντες με την οποία από το 2006 ως το 2009 συμπλήρωσε πάνω από 100 συμμετοχές. Εκείνο το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τηνΠαλεστίνο από τη Χιλή αλλά σύντομα επέστρεψε στην πατρίδα του και την Εστουντιάντες. Δύο χρόνια αργότερα αναχώρησε και πάλι με προορισμό τη Χιλή προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Οντάξ Ιταλιάνομε την οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν σημειώνοντας 15 γκολ σε 34 αγώνες. Το 2012 πέρασε από τη μεξικάνικη Σαν Λουίς, η οποία λίγο μετά την απόκτησή του αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ουσιαστικά διαλύθηκε.
Έτσι, ο Φακούντο επέστρεψε στην Αργεντινή και τη Χιμνάσια Λα Πλάτα με την οποία πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του. Με 15 γκολ οδήγησε τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και ο ίδιος κατάφερε να παίξει για πρώτη φορά στην Πριμέρα. Έδειξε έτοιμος και στο ανώτατο επίπεδο του ποδοσφαίρου της Αργεντινής πετυχαίνοντας άλλα εννιά γκολ.
Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την Χιμνάσια Λα Πλάτα έληξε, ωστόσο η συνεργασία του με την Σαν Λουίς – που στο μεταξύ είχε εξαγοραστεί από την Χαγκουάρες – εξακολουθούσε να φαίνεται σε ισχύ μολονότι ο Φακούντο είχε προχωρήσει στην καταγγελία του στη FIFA. Μετά την τυπική επιβεβαίωση της ελευθέρας του, ο Αργεντινός υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: