Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Η φανέλα μου στο μουσείο της Μίλαν»

Με την ευχή να μπει η φανέλα με το όνομά του στο μουσείο της ομάδας συστήθηκε ο Φερνάντο Τόρες στους οπαδούς της Μίλαν. «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα», είπε για τον δανεισμό του από την Τσέλσι.

«Η φανέλα μου στο μουσείο της Μίλαν»
Χαρούμενος και γεμάτος υποσχέσεις εμφανίστηκε ο Φερνάντο Τόρες στην παρουσίασή του στο κοινό της Μίλαν. Ο Ισπανός επιθετικός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε στη νέα μεγάλη πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του και εξέφρασε την επιθυμία του να δει τη φανέλα με το όνομά του στο μουσείο των «ροσονέρι».

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Πήγα στο Μιλανέλο όπου γνώρισα τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες. Είδα το παιχνίδι με τη Λάτσιο και ελπίζω η ομάδα με εμένα να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Δεν χρειάζεται να μπεις στο μουσείου για να δεις την ιστορία της ομάδας. Ξέρω ότι η Μίλαν έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και είναι μεγάλη τιμή για εμένα το ότι βρίσκομαι εδώ. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία. Είναι μια πρόκληση που χρειάζομαι και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να παίξω. Έχω αγωνιστεί στην Αγγλία, στην Ισπανία και τώρα θα παίξω στο τρίτο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα και όπως και άλλοι επιθετικοί να δω κι εγώ την φανέλα μου στο μουσείο της Μίλαν», είπε μεταξύ άλλων.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: