Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζεται το «σαφάρι»!

Οι δυσκολίες που συναντά ο ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις με τον Κρίστιαν Μπαρότι, αναγκάζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου να στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Συνεχίζεται το «σαφάρι»
Τη λίστα με τους 25 παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Europa League ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες που θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Παρότι έχουμε μπει στον Σεπτέμβριο, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να ψάχνουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να δώσουν περισσότερες λύσεις στον έμπειρο τεχνικό μέσα στη χρονιά.

Ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Κρίστιαν Μπαρόνι, αλλά το γεγονός ότι δεν ρίχνει τις απαιτήσεις τους αναγκάζει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Συγκεκριμένα, στον Βραζιλιάνο έχει γίνει πρόταση 800 χιλιάδων, αρκετά μικρότερη από τα χρήματα που έπαιρνε στη Φενερμπαχτσέ (1,8 εκατ. ευρώ) και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τη SportDay, από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι πλέον ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά το πιο πιθανό είναι πως και αυτή η διατύπωση αποτελεί ένα τελευταίο διαπραγματευτικό «κόλπο» μήπως και μειωθούν οι απαιτήσεις του Κρίστιαν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: