Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Παράθυρο» για Αμπέντ!

Τα εύσημα απέδωσε στον Παναθηναϊκό ο Άλαν Πάρντιου αναφορικά με τη θεαματική βελτίωση του Αμπέντ για τον οποίο υπάρχει ελπίδα πως ίσως φορέσει τα πράσινα τον προσεχή Γενάρη.

«Παράθυρο» για Αμπέντ
Αποτέλεσε ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού και δεν αποκλείεται να δούμε νέα επεισόδια τον Ιανουάριο… Φυσικά αναφερόμαστε στον Μεχντί Αμπέντ τον οποίο ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε μέχρι την ύστατη ώρα χωρίς να καταφέρει όμως να πείσει τόσο τον ίδιο όσο και τη Νιούκαστλ να τον παραχωρήσει.

Για το… ναυάγιο δεν ευθύνεται κανένας άλλος εκτός από το ίδιο το «τριφύλλι»! Μην πάει ο νους σας στο κακό βέβαια και ψάχνετε να βρείτε υπαίτιους. Απλά αναφερόμαστε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έδωσε στον Αλγερινό τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του τον πίστεψαν, δούλεψαν μαζί του και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Πάρντιου εντυπωσιασμένος από τη βελτίωση του ποδοσφαιριστή αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα του και τη σαφώς απαιτητικότερη Premier League.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Νιούκαστλ σε επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα (όταν ο τεχνικός διευθυντής έκανε την ύστατη προσπάθεια για να τον φέρει ξανά στον Παναθηναϊκό) έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την πρόοδο του νεαρού.

Επιπλέον, αυτό που φαίνεται είναι η διάθεση της αγγλικής ομάδας να συνεργαστεί ξανά με τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ο Αμπέντ δεν βρει το χρόνο συμμετοχής που θέλει. Αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνει την επόμενη μεταγραφική περίοδο, δηλαδή τον Ιανουάριο, με τη μόνη διαφορά πως αυτήν τη φορά οι συνομιλίες θα είναι άμεσες και δεν θα αποδειχτούν… θρίλερ.

«Παράθυρο» για Αμπέντ, λοιπόν, αλλά… προσεχώς!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: