Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Στο μυαλό του Αβραάμ…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το σκεπτικό που είχε στο μυαλό του ο Αβραάμ κι έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Στο μυαλό του Αβραάμ…

• Κάποιοι άλλοι το προχωράνε ακόμη παραπάνω και λένε, «ο Μποτία δεν δείχνει και κάτι σούπερ. Ο Αβραάμ θα μπορούσε να περιμένει και να κερδίσει τη θέση του ενός βασικού στόπερ».

• Η απάντηση είναι απλή φίλοι μου. Ο Αβραάμ, καλώς η, κακώς δεν έχει σημασία, είχε βάλει μέσα στο μυαλό του, ότι ο Μίτσελ δεν τον «πήγαινε». Και θεωρούσε πως και να έμενε στον Ολυμπιακό, δεν θα έβρισκε την άκρη, όπως λέμε.

• Και το είχε στο μυαλό του κατά βάση από πέρσι, όταν ο Μίτσελ δεν τον έβαλε βασικό σχεδόν σε κανένα σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν είχε παίξει λεπτό ούτε στα οκτώ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε στα ντέρμπι του α΄γύρου με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, ούτε στους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ούτε στην κρίσιμη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ούτε καν στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ούτε στο κρίσιμο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Αστέρα.

• Ο Μίτσελ τον είχε βάλει βασικό μόνο στο αδιάφορο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τότε που είχαν χρησιμοποιηθεί πολλοί αναπληρωματικοί. Και στο β΄ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΠΑΟ, όταν έπαθε θλάση ο Μαρκάνο.

• Με την εμπειρία από αυτή την επιλογή του Μίτσελ, ο Αβραάμ είδε κι ότι αμέσως ο προπονητής έβαλε βασικό στην ενδεκάδα τον Μποτία με το που ήρθε και πλέον κατέληξε σε αυτό που από την αρχή είχε στο μυαλό του. Ότι δηλαδή ο Μίτσελ και φέτος θα τον έβαζε στα μικρά ματς και στα πιο σημαντικά θα τον είχε στον πάγκο.

• Είτε έχει δίκιο, είτε όχι, ο Αβραάμ έτσι το σκέφτηκε και παρακάλεσε τον Ολυμπιακό να φύγει...*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: