Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Χωρίς άμυνα, δεν έχουμε τύχη με Ελλάδα»

Ο Γιούριτσα Γκόλεματς αποκρυπτογράφησε την Εθνική για τους συμπατριώτες του και τους προειδοποίησε.

«Χωρίς άμυνα, δεν έχουμε τύχη με Ελλάδα»
Έχοντας περάσει από Ελλάδα σε Παναθηναϊκό και Πανελλήνιο και όντας «μισός» Κροάτης (αν και έχει σλοβενική υπηκοότητα), ο Γιούριτσα Γκόλεματς μπορεί να αναλύσει καλά το αποψινό ματς μεταξύ των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

«Η Ελλάδα θα μας δείξει αν το πραγματικό μας πρόσωπο ήταν το… χλωμό που παρουσιάσαμε απέναντι σε Φιλιππίνες και Σενεγάλη ή το πειστικό που είχαμε απέναντι στην Αργεντινή. Είναι σαφές πως θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα σε σχέση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, διαφορετικά δεν θα έχουμε καμία τύχη στον αγώνα με την Ελλάδα. Είναι μια ομάδα με σπουδαία ισορροπία, παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει πολλές λύσεις στην επίθεση και δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Δεν υπάρχει πλέον Σπανούλης και κάθε παίκτης έχει το δικό του ρόλο και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παρκέ», δήλωσε ο παλαίμαχος πλέον άσος.

«Ο Καλάθης και ο Ζήσης είναι αυτοί που οργανώνουν την ομάδα, ο πρώτος δίνει το ρυθμό στο παιχνίδι και ο δεύτερος στα 31 του παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Δίπλα τους υπάρχουν ο Σλούκας και ο Μάντζαρης που έχουν δείξει την αξία τους στον Ολυμπιακό. Ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης και ο Καϊμακόγλου είναι εξαιρετικοί φόργουορντ και ο Αντετοκούνμπο έχει πολύ ταλέντο. Στους σέντερ ο Βουγιούκας είναι αργός και θα πρέπει να χτυπήσουμε σε αυτό το κομμάτι, ενώ ο Μπουρούσης έχει πολλή ποιότητα και θα πρέπει να τον παίξουμε δυνατά. Η Ελλάδα είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα από την Αργεντινή και διαθέτει μεγάλο βάθος στον πάγκο, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να παίξει σε υψηλό ρυθμό για 40 λεπτά», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: