Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οι τρεις... δρόμοι για Πουλίδο!

Ώρα... μηδέν για τον Άλαν Πουλίδο που καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις και να επιλέξει τι δρόμο θα ακολουθήσει. Πιο πολύ αποφασισμένος για CAS και μετά FIFA ο παίκτης.
Για αρχή η βασική είδηση. Είναι πια οριστικό πως οι Τίγκρες και ο Άλαν Πουλίδο θα έχουν νέα συνάντηση στις 9 Σεπτεμβρίου μήπως και λύσουν τις διαφορές τους. Δεν κρίνεται απαραίτητο να είναι σε αυτήν ο Μεξικανός διεθνής κυνηγός και λογικά δεν θα βρίσκεται. Θα παραστούν οι νομικοί του εκπρόσωποι σε μία ακόμα απόπειρα συμβιβασμού με τον μεξικάνικο σύλλογο. Οι λύσεις για τον Πουλίδο πλέον εδώ που έχει φτάσει η υπόθεσή του είναι τρεις. 
 
Η πρώτη είναι να γυρίσει στην Τίγκρες, κάτι που ο ίδιος έχει αποκλείσει κατηγορηματικά. Δεν το θέλει αυτό με τίποτα. Η δεύτερη επιλογή είναι το CAS. Να αποτανθεί εκεί εφόσον η Ομοσπονδία του Μεξικού δεν τον δικαιώσει προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Το ντεσαβαντάζ σε αυτήν την περίπτωση είναι πως μπορεί η απόφαση να αργήσει και να κινδυνεύσει να χάσει ένα ολόκληρο εξάμηνο από την φετινή αγωνιστική περίοδο, κάτι που δεν θέλει με τίποτα. 
 
Η τρίτη εκδοχή είναι από την στιγμή που θα υπάρξει θετική απόφαση για αυτόν από την επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας της χώρας του να κλείσει άμεσα σε ομάδα. Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό και ας έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές στην Ευρώπη. Στην συγκεκριμένη περίσταση θα ζητήσει από την FIFA μία προσωρινή μπλε κάρτα για να έχει την ευχέρεια να παίξει οπουδήποτε εκείνος επιθυμεί. Σε κάθε περίπτωση για τον Πουλίδο είναι πιθανό να χαθεί και ο Σεπτέμβριος με αυτές τις εξελίξεις.
 
Ο παίκτης πάντως δεν το έχει βάλει κάτω. Το αντίθετο μάλιστα. Δείχνει να είναι αποφασισμένος να βρει το δίκιο του και να ενταχθεί στον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο... Το θέμα είναι πως ο χρόνος περνάει και ο ίδιος θα πρέπει να δει με ποιόν τρόπο θα βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και όσο πιο άμεσα γίνεται. Εκείνος πάντως συγκλίνει πιο πολύ προς το CAS με πρέσινγκ για γρήγορη απόφαση και μετά σε FIFA.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: