Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο πιο σοβαρός μας αντίπαλος η Ελλάδα»

Κριτήριο για το πού μπορεί να φτάσει αυτή η Κροατία θα είναι ο αγώνας με την Ελλάδα, σύμφωνα με τον Νέβεν Σπάχια, που είναι βοηθός προπονητή στους Χοκς.

«Ο πιο σοβαρός μας αντίπαλος η Ελλάδα»
Ο Νέβεν Σπάχια, που εργάζεται ως βοηθός στους Χοκς, σχολίασε πως η Ελλάδα θα δείξει στην Κροατία πού μπορεί να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Η ήττα από τη Σενεγάλη ήταν ένα χαστούκι την κατάλληλη στιγμή. Μετά το ματς με την Ελλάδα θα μπορέσουμε να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Κατά τη γνώμη μου η Ελλάδα είναι η μόνη σοβαρή αντίπαλος για την Κροατία στον όμιλο. Δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια των Φιλιππίνων, τις νίκες της Σενεγάλης ή τη δική μας νίκη επί της Αργεντινής, αλλά πιστεύω πως το ματς με την Ελλάδα θα μας δώσει πολλές απαντήσεις», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

«Ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι πολύ δύσκολος. Οι Έλληνες μπορούν να βρουν απαντήσεις σε κάθε τρόπο παιχνιδιού, είναι δυνατοί στην περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα κι από ό,τι στο ματς με την Αργεντινή και να παίξουμε καλή άμυνα», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: