Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος θα κάνει… παπάδες την Τετάρτη;

Και έγινε το 3Χ3. Το ποιος να το περίμενε δεν είναι σωστό συνοδευτικό, διότι πολύ απλά, εμείς οι αθεράπευτα ρομαντικοί του μπάσκετ σίγουρα το περιμέναμε.

Ποιος θα κάνει… παπάδες την Τετάρτη;
Γράφειο Παναγιώτης Χορόζογλου
Και αν μη τι άλλο περιμέναμε και συνεχίζουμε να περιμένουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα πορεία από την νέα Εθνική ομάδα. Κι αν εκτός από την σταθερά καλή απόδοση υπάρχει τύχη και αντοχή στα δύσκολα, η ενδιαφέρουσα πορεία μπορεί να εξελιχθεί και σε εντυπωσιακή. Για να δούμε.

Και το Πουέρτο Ρίκο, όσο σκληρός αντίπαλος κι αν είναι, ακολούθησε την ίδια διαδρομή. Ακολουθούσε τον ρυθμό της Ελληνικής ομάδας, όποτε έδειξε διάθεση να γυρίσει το ματς, αντιμετώπισε μία σωστή αντίδραση και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είδαμε μία ομάδα που παρουσιάζεται άριστα διαβασμένη, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πώς να το πάρει. Και με έναν ακόμη, διαφορετικό και πάλι, πρωταγωνιστή. Αυτή την φορά ήταν ο Νίκος Ζήσης αυτός που έκανε. παπάδες. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του πλουραλισμού και της ομαδικότητας. Να δούμε ποιος θα πάρει σειρά στο επόμενο παιχνίδι.
Και μόνο το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου λέει πολλά. Το να υποστηρίξει κανείς ότι τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα παιχνίδια είναι μία απλή πραγματικότητα. Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι Κροατία και Αργεντινή είναι δυσκολότεροι αντίπαλοι και καλύτερες ομάδες. Για να λοιδορήσει κανείς τις τρεις νίκες της Ελλάδα, προφανώς θα είναι άμπαλος. Με την Σενεγάλη που εμείς κάναμε περίπατο, Πουέρτο Ρίκο και Κροατία είπανε το. ποίημα. Οι Φιλιππίνες έβγαλαν την ψυχή των Κροατών, δυσκόλεψαν τους Κροάτες, απλά εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να ηρεμήσουμε καθόλου. Άνετα φτάσαμε στη νίκη.
Μιλάμε για τρεις πεντακάθαρες νίκες, άνετες, αποτέλεσμα εξαιρετικής προετοιμασίας, σωστής προσέγγισης του ματς και καλής εμφάνισης. Μία χαρά είμαστε μέχρι και θα είμαστε ακόμη καλύτερα το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: