Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αλεξανδρής: «Κυνηγάει τη διάκριση η Εθνική»

Από παιχνίδι σε παιχνίδι η Εθνική μπάσκετ είναι καλύτερη, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Αλεξανδρής: «Κυνηγάει τη διάκριση η Εθνική»
Υποδειγματικός είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τους διεθνείς στην Εθνική μπάσκετ ο Φώτης Κατσικάρης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο και έχοντας ως «όπλο» το καλό κλίμα μπορεί να κυνηγήσει τη διάκριση στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην εκπομπή με τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα

«Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι, δεν πρέπει να υποτιμήσεις καμία ομάδα γιατί θα το πληρώσεις. Η κούραση παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί βγαίνει συσσωρευμένα και επηρεάζει την απόδοση σου», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Από την Ελλάδα κρατάω το ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει την απόδοσή της και κυνηγάει τη διάκριση. Είχαμε εύκολους αντιπάλους στην αρχή και τώρα μπαίνουμε στα δύσκολα κάτι που θέλει προσοχή», για τον Φώτη Κατσικάρη δήλωσε:

«Εμπιστεύεται τους μπασκετμπολίστες του ο Φώτης και υπάρχει καλό κλίμα. Στους αγώνες υπάρχει έλεγχος από τον πάγκο και πολύ καλή συνεργασία από τους παίκτες και το τεχνικό team».

Στη συνέχεια, ο κ. Αλεξανδρής μίλησε για τη διοργανώτρια ομάδα, Ισπανία: «Σε όλες τις διοργανώσεις κοιτάμε τους αντιπάλους. Θέλουμε να αποφύγουμε την Ισπανία γιατί έχει αυτούς τους παίκτες και είναι και μέσα στο σπίτι της».

Τέλος, σχολίασε το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και για το μέλλον του: «Θα γίνει ανακατάταξη, θα δούμε ομάδες που δεν τις περιμέναμε να πρωταγωνιστούν και στο μέλλον ακόμα πιο πολύ, καθώς λειτουργούν με προγραμματισμό. Για εμένα, σχεδιάζω να δημιουργήσω μια ομάδα στις Σέρρες με παραγωγική διαδικασία, δηλαδή όλα θα ξεκινάνε από τις ακαδημίες. Θέλω να το κάνω αυτό, αν και είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: