Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης του Άρη Λάζαρος Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την απόφαση του δικαστηρίου και τις εξελίξεις που καλείται να τρέξει η νέα διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Προσπαθούμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πρόκειται για μια δικαίωση του Άρη. Θα έπρεπε η ομάδα να βρίσκεται επί σειρά ετών να ταλαιπωρείται με μη αδειοδοτήσεις και προβλήματα, ή να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να πάρουμε την απόφαση για την Γ’ Εθνική».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Εμείς αρχικά θα τρέξουμε τις εξελίξεις και μετά το θέμα θα πάει στον Α.Σ. Ας μην μείνουμε σε λόγια και εξαγγελίες. Σήμερα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για δικαστικά θέματα. Ο Άρης θα προχωρήσει αυτό είναι βέβαιο, θα πρέπει ο λαός του Άρη να είναι ενωμένος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είμαστε σε διαδικασία τρεξίματος, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε πράγματα να πούμε, αλλά όχι τώρα».

Τέλος ανέφερε: «Η ομάδα δηλώθηκε σήμερα στην Γ’ Εθνική. Από εδώ και πέρα τρέχουμε. Πλέον προχωράμε σε αγωνιστικά, κυρίως, θέματα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: