Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τελικά «έκλεισε» Λαβρίνοβιτς!

Άμεσα έδρασε η Ρέτζιο Εμίλια, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς για τους επόμενους δύο μήνες. Υπάρχει οψιόν επέκτασης της μεταξύ τους συμφωνίας μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Τελικά «έκλεισε» Λαβρίνοβιτς
Εν τέλει επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που έφεραν τον Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς ως τον αντικαταστάτη του -τραυματία για τους επόμενους δύο μήνες- αδερφού του, Ντάριους στο ρόστερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία της με τον Λιθουανό σέντερ για το διάστημα αυτό, ενώ σε περίπτωση που ικανοποιήσει, τότε υπάρχει στο deal οψιόν επέκτασης έως το τέλος της σεζόν.

«Ήταν η πιο λογική λύση. Ο Κσιστόφ έχει παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με τον Ντάριους και θα προσθέσει πολύ εμπειρία στην ομάδα σε υψηλές συνθήκες», ήταν η τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή της Ρέτζιο Εμίλια, Αλεσάντρο Φροζίνι.

Υπενθυμίζεται πως ο Κσιστόφ είχε κατά μέσο όρο πέρυσι στην Ευρωλίγκα 7.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα της Βαλένθια, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο πρόσθεσε συνολικά 2.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: