Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πόι και «έκλεισε»

Με την απόκτηση του Μάουρο Πόι ολοκληρώνονται οι μεταγραφές του Άρη, στον οποίο κατάφεραν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ με την έλευση τεσσάρων παικτών.

Πόι και «έκλεισε»
Ο Μάουρο Πόι είναι τελικά ο μοναδικός έμπειρος ποδοσφαιριστής που απέκτησε ο Άρης, έχοντας παράλληλα παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα και έτσι ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της τρέχουσας περιόδου.

Αν και οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επαφή με διάφορους παίκτες (Σφακιανάκη, Βάλλα, Φραγκουλάκη, Κοιλιάρα, Σιαλμά, Ζαχαράκη, Χασελμπάινκ, Γόγολο) για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν κάποιον άλλο, που με την παρουσία του θα βοηθούσε σε βάθος την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Αργεντινός φορ υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί με το αν οι «κίτρινοι» θα ανέβουν στη Football League.

Μάλιστα, εντύπωση προξένησε στους ανθρώπους του συλλόγου ο όρος που έθεσε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος πρότεινε να μην πληρώνεται στην περίπτωση που χάνει παιχνίδια λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο.

Παράλληλα, ο Άρης προχώρησε και στην απόκτηση του Μάριου Παπαδόπουλου με τη μορφή δανεισμού από τη Βέροια, ενός παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά την Γ’ Εθνική, καθώς μέχρι πρότινος έπαιζε στον Αγρονικό Αστέρα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: