Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

«Να αναλάβουν τα σωματεία την ευθύνη τους»

4551_main
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος. Μίλησε για την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων και τόνισε πως αυτή η κίνηση δεν αποτελέι σε καμιά περίπτωση μέτρο κατά της βίας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος:
«Το υπουργείο δεν διευκρίνιζε ποιες κατηγορίες αναβάλλονται. Κάναμε ερώτημα και ενημερωθήκαμε και εμείς. Εγώ ήθελα να δω αν μπορούσαμε να παίξουμε την αυριανή εμβόλιμη και να έχει η απόφαση χρονιά όρια. Αν το κάνεις αυτό για φόρο τιμής ενός χαμένου ανθρώπου είναι κατανοητό αλλά αν το κάνεις όμως ως μήνυμα της πολιτείςας τότε κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Αυτά γίνονται όταν συμβεί το συμβάν όχι όταν επέλθει ένας θάνατος. Αυτά δεν είναι ημίμετρα ούτε μέτρα. Θυμάμαι τον νόμο του Ορφανού και συμφωνούσα για την οργανωμένη βία αλλά όχι και το χαστουκάκι του ποδοσφαιριστή. Η οργανωμένη βία πρέπει να έχει ποινές μεγάλες. Επίσης, τι γίνεται για την αποφυγή της βίας; Ο αθλητισμός δεν προκαλεί την βία. Η βία εκτονώνεται στα γήπεδα αλλά οι αφορμές είναι άλλες. Τα σωματεία πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν έχει κάνε τίποτα για την καταπολέμηση της βίας. Έχει έρθει ένας άνθρωπος στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης και κάποιος του επιτέθηκε. Αυτούς πρέπει να τους διώξουν από το κάθε γήπεδο. Είναι μια κατάσταση επικίνδυνων αληταράδων. Δεν φταίει ο αθλητισμός. Πρέπει κάποιος να διώξει όλους αυτούς. Ο υπουργός είναι άφαντος και δεν τον θυμάμαι να κάνει κάτι. Είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το ποδόσφαιρο όλα αυτά. Ποιος θα πάει στο ΄γήπεδο όταν τα βλέπει αυτά»;
Για το αν θα κατέβει στις εκλογές:
«Θα τα συζητήσουμε με την παράταξη και εκεί θα κανονίσουμε. Αν θέλει ο Ψωμιάδης να είναι υποψήφιος και δεν είμαι εγώ θα κατέβω μαζί του. Αν κατέβω υποψήφιος όμως θα είμαι για πρόεδρος. Εγώ όμως θα είμαι δίπλα στην παράταξη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: