Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συζήτηση με Ολυμπιακούς...!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναλύει τα αποτελέσματα του "γκάλοπ" που έκανε στους φιλάθλους των Ερυθρολεύκων. Τι συμπεράσμα έβγαλε, ο Ανδριάνος και το ...Χάιμπουρι.
Αν και βρισκόμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ, οφείλουμε να δώσουμε μία μικρή συνέχεια στην περασμένη επικοινωνία μας…

Μετά το 1-0 από τον Ατρόμητο, τέθηκε μία ερώτηση στους φίλους του Ολυμπιακού, για το αν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εκφράζουν την ομάδα τους οι παράγοντές της, έπειτα από κάθε ήττα. Με τα επιχειρήματα, με τις απειλές-προειδοποιήσεις και όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που βιώνουμε κάθε φορά που δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός και "πρέπει" να προκύψει πρόβλημα κατά της Ελλάδας!

Οι απαντήσεις σε σημαντικό ποσοστό, δείχνουν ότι φυσικά και υπάρχουν σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί, άνθρωποι που είτε δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, είτε συμμετέχουν, αλλά προφανώς ...αλλάζουν κανάλι, κάθε φορά που ο κυρ Σάββας είναι αναγκασμένος να προσπαθεί να εξηγήσει τα …ανεξήγητα.

Οι απαντήσεις είχαν και συνέχεια σε ραδιοφωνική επικοινωνία μας με φίλους του Ολυμπιακού. Με τους οποίους συνεννοηθήκαμε. Είναι φανερό ότι μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις δεν τίθεται θέμα για το …τι γίνεται! Όλοι το έχουν εμπεδώσει! Υπάρχουν πλέον ΚΑΙ αποδείξεις! Και να θέλουν να αρνηθούν ότι δεν αφήνουν τίποτα στην …τύχη και ασχολούνται με τα πάντα (ακόμη και με την απόφαση για Τύρναβο και Παναχαϊκή), δεν μπορούν πλέον να επιχειρηματολογήσουν.
Δεν ξεφτιλίζονται πλέον όπως και πολλοί άλλοι επώνυμοι που προσπάθησαν (με πάθος και μία παράξενη ιδιοτέλεια είναι αλήθεια) να βγάλουν τρελούς όλους όσους κατέγραφαν καθημερινά τα μύρια όσα γίνονταν σε: ΕΠΟ, ΚΕΔ, διαιτησία, διαιτητές, επιτροπές, αποφάσεις, ορισμούς, συνεργασίες, φυσικά και στα ΜΜΕ. (Εξάλλου οι πιο εκτεθειμένοι το τελευταίο διάστημα, είναι εκείνοι που ενυπόγραφα αρνούνταν όλα τα παραπάνω, προσπαθούσαν να βγάλουν τρελούς όσους ασχολούνταν και με παρόμοια -μεταξύ τους- επιχειρηματολογία, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Είναι οι ίδιοι που τώρα γράφουν και λένε περί …ανέμων και υδάτων).

Μέσα από αυτή την τελευταία επικοινωνία λοιπόν έγινε αυτό που περιμέναμε. Οι Ολυμπιακοί ξέρουν καλά τι γίνεται. Απλά ψάχνουν τρόπο να τα δικαιολογήσουν…

"Προστατεύει την επένδυσή του…" λέει ο ένας. "Κάνει ό,τι και οι άλλοι τα περασμένα χρόνια…" λέει ο άλλος. "Μα αν δεν τα κάνουμε εμείς θα τα κάνουν άλλοι…" λέει ο τρίτος. "Και εσάς τι σας νοιάζει, αφού δεν κλάπηκε κανένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ…" λέει ο άλλος, που ακόμη δεν κατάλαβε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με όλες τις παραπάνω αναφορές, που έγιναν και θα γίνονται είτε ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος, είτε 12ος!
Φθάσαμε λοιπόν στην περίοδο (λίγο πριν από την απόφαση δικαστών που ήδη χαρακτηρίζονται δημοσίως επίορκοι!!!) να συνεννοούμαστε περί …τίνος πρόκειται και απλά να το σχολιάζουμε από διαφορετική βάση και θέση. Και φυσικά όλοι κρίνονται…
Πάντως ό,τι γίνεται, για καλό γίνεται… Για το καλό του ποδοσφαίρου μας, που σίγουρα από εδώ και πέρα θα εξαρτάται λίγο παραπάνω από τα καπρίτσια της μπάλας και όχι αποκλειστικά από τις διαθέσεις μερικών ανθρώπων…
Κλείνοντας να κάνουμε και μία διόρθωση για κάτι που πήγε να περάσει και ήταν φυσικά …αστείο! Ο ΠΑΟΚ δεν τα έβαλε με τον Ανδριανό γιατί ανέβαλε τα παιχνίδια της αγωνιστικής και έτσι καθυστερεί το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει (ποιος ξέρει άραγε τι σημαίνει…). Ο ΠΑΟΚ τα έβαλε με αυτό τον υφυπουργό γιατί …του είναι άγνωστος. Δεν τον ξέρει! Δεν τον έχει δει πουθενά! Δεν τον ακούει! Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με σοβαρά ζητήματα που παίρνουν τη μορφή σκανδάλων στο χώρο του ποδοσφαίρου. Και τώρα (αφού πέθανε ο άνθρωπος) θυμήθηκε να δείξει ότι είναι εδώ! Αυτό είναι το πρόβλημα…

Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες... Καλή διασκέδαση σε όλους όσους ζουν λίγο παραπάνω αυτό το ευρωπαϊκό κλίμα.

Και φυσικά για τον ΠΑΟΚ είναι ντροπή να γίνεται πάλι θέμα το ...έπος του Χάιμπουρι, 17 χρόνια μετά! Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βλέπει πίσω… Φθάνει τόσο! Μπροστά πρέπει να βλέπει και να προσπαθήσει όπως μπορεί (χωρίς να ακουστεί βέβαια ποτέ κανείς παράγοντάς του σε περίεργες ηχογραφημένες συνομιλίες) να ΜΗΝ είναι η ΜΟΝΗ ομάδα (μαζί με τον Ανόβερο) μεταξύ των 50 καλύτερων της Ευρώπης, με βάση τη βαθμολογία της UEFA, που ΔΕΝ έχει παίξει ΠΟΤΕ σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: