Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Του... κεφαλιού της η Τσέλσι!!

Χάρη σε κεφαλιά του Μάτιτς η Τσέλσι πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ανέβηκε στην κορυφή του 7ου ομίλου. Με την ισοπαλία (1-1) «απέδρασε» από την έδρα της Σάλκε η Μάριμπορ.

Του... κεφαλιού της η Τσέλσι
Είναι νωρίς για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ωστόσο η Τσέλσι φρόντισε να πάρει κεφάλι στο 7ο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Άγγλοι έχασε αρκετές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Ντιέγκο Κόστα, Σίρλε και εν τέλει αρκέστηκε στο 1-0 στη Λισαβόνα.

Η φάση του νικητήριου γκολ ξεκίνησε από τα πόδια του Φάμπρεγας, η άμυνα της Σπόρτινγκ αδράνησε και ο Μάτιτς -που είχε μείνει αφύλακτος στην περιοχή- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή για τους Λονδρέζους και η πρώτη του Μουρίνιο (σε αυτή την φάση) απέναντι σε ομάδα από την πατρίδα του.

inner

Συνεχίζει τις «ζημιές» στο γκρουπ η Μάριμπορ. Αυτή τη φορά έφυγε με το θετικό αποτέλεσμα (1-1) από την έδρα της Σάλκε που είχε την περιοχή, όμως δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε ένα ακόμα τέρμα.

Οι Σλοβένοι αιφνιδίασαν και κατάφεραν να προηγηθούν σε μια αντεπίθεση, με τον Βίλερ να φέρνει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και τον Μπαχάρ να πλασάρει από εκεί για το 0-1.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι Γερμανοί συνέχισαν επίμονα να ψάχνουν την ισοφάριση και την πέτυχαν χάρη στην εξαιρετική ενέργεια και το υποδειγματικό τελείωμα του Χούντελαρ, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Η 2η αγωνιστική:

Σάλκε-Μάριμπορ 1-1
(56’ Χούντελαρ-37’ Μπόχαρ)

Σπόρτινγκ-Τσέλσι 0-1
(34’ Μάτιτς)

Επόμενη (3η) αγωνιστική:

Σάλκε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Τσέλσι-Μάριμπορ

Βαθμολογία (7ος όμιλος):

1. Τσέλσι 4 (2-1)
2. Σάλκε 2 (2-2)
3. Μάριμπορ 2 (2-2)
4. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1 (1-2)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σάλκε: Φάρμαν, Αόγκο, Φουκς, Ματίπ, Μπόατενγκ, Ντράξλερ, Αϊχάν, Μπαρνέτα, Νόιστεντερ, Τσούπο-Μότινγκ, Χούντελααρ.

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Ραϊτσέβιτς, Σούλερ, Βίλερ, Φιλίποβιτς, Μέγιατς, Ιμπραΐμι, Βρσιτς, Μποχάρ, Μερτέλ, Ταβάρες.

Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Σίλβα, Σαρ, Μαουρίσιο, Σέντρικ, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν, Μάριο, Νάνι, Καρίγιο, Σλιμαν.

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φελίπε Λουίς, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Σίρλε, Όσκαρ, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: