Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

«Ελπίζω σε καλύτερες μέρες»

Αισιόδοξος πως το φανταστικό γκολ που σημείωσε κατά του ΠΑΣ θα φέρει ακόμη καλύτερες μέρες στον ίδιο αλλά και την Κέρκυρα δήλωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς.

«Ελπίζω σε καλύτερες μέρες»
Το βραβείο «Best Goal» της 4ης αγωνιστικής της Super League OΠΑΠ απονεμήθηκε στον Παναγιώτη Ζορμπά που οδήγησε την Κέρκυρα στο 2-0 επί του ΠΑΣ.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας παρέλαβε το βραβείο από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ, Aλέκο Κοσκινά, ο οποίος στα τέλη Μαΐου είχε αναλάβει την άκρως επιτυχημένη αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ζορμπάς τον συμπεριέλαβε μεταξύ εκείνων που ευχαρίστησε κατά τη βράβευσή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τέρμα που πέτυχε:

«Πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω προς το κόρνερ, για να κερδίσω χρόνο, αλλά, όταν είδα ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για κάτι παραπάνω, το πίστεψα. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί σημείωσα ένα ωραίο γκολ, το οποίος χάρηκε και ο κόσμος και κυρίως ένα γκολ, που βοήθησε την ομάδα μου να πάρει μια σημαντική νίκη. Και θα ήθελα γι’ ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω θερμά, τόσο τον κ. Κοσκινά, όσο και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, τον Αργύρη Ραψομανίκη, για την πολύ καλή δουλειά που έγινε το καλοκαίρι, ώστε να επιστρέψω όπως έπρεπε».

Για τους ανθρώπους στους οποίους αφιερώνει το γκολ που πέτυχε:

«Σίγουρα, στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τον κόσμο, γενικά, σε όλη την ομάδα και την Κέρκυρα».

Για το αν νιώθει πως φέτος μπορεί να δικαιώσει τον παλιό του συμπαίκτη στην ΑΕΚ, Ριβάλντο:

«Πάντα προσπαθώ, όπως και όλα τα παιδιά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Νιώθω καλά. Μια διάκριση όπως αυτή πάντα σου μεγαλώνει το κίνητρο και σου ανεβάζει την ψυχολογία κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη προκειμένου μέσω απ’ την ατομικότητα του καθενός μας να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για την Κέρκυρα:

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που δουλεύει συστηματικά και πολύ. Μέσα απ’ τη δουλειά έρχονται και τα αποτελέσματα».

Από τη μεριά του, ο κ. Κοσκινάς δήλωσε: «Συνδυάζει το χαμόγελο με την ευγένεια και τη σκληρή δουλειά με το ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Εύχομαι να μη χρειαστεί η παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου μελλοντικά, ούτε στον ίδιο, ούτε σε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: