Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Προβλήματα για Παρτίζαν ενόψει Αστέρα!

Χωρίς τρεις παίκτες θα ταξιδέψει η αποστολή της Παρτίζαν στην Τρίπολη, για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Προβλήματα για Παρτίζαν ενόψει Αστέρα
Με τρεις απουσίες θα αγωνιστεί η Παρτίζαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Συγκεκριμένα, η σερβική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Νίκολα Ντρίντσιτς, τον Μπράνκο Ίλιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και τον τιμωρημένο Πέταρ Σκούλετιτς.

«Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης είναι μαχητικοί στο γήπεδο, γιατί έχουν πολύ καλή νοοτροπία. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και να τους απαντήσουμε, παίζοντας πιο επιθετικά», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Νίκολιτς στον Τύπο της Σερβίας και συμπλήρωσε:

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εάν το πιστέψουμε αυτό, τότε θα πετύχουμε. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου καταλαβαίνουν τη σημασία που έχει ο κάθε αγώνας που δίνουν».

Συνεχίζοντας, είπε ο προπονητής της Παρτίζαν: «Ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζεται κυρίως στους ξένους παίκτες που έχει, καθώς στην ενδεκάδα παίζουν δύο με τρεις Έλληνες. Αναλύσαμε τα παιχνίδια που έκαναν κόντρα σε Μακάμπι, Μάιντς και Μπεσίκτας, αλλά και αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος. Όμως, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πώς θα παίξουμε εμείς».

Και κατέληξε για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Περιμένω να έχουμε την υποστήριξη των φίλων μας από την Ελλάδα και πιστεύω πως τα 500 άτομα που θα έρθουν στο γήπεδο της Τρίπολης, θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα σαν να παίζουμε εντός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: