Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τα βλέμματα στη Μαδρίτη…!!

Η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League. Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ.

Τα βλέμματα στη Μαδρίτη…
Ενδιαφέροντα παιχνίδια με πιο ξεχωριστό απ’ όλα αυτό της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Γιουβέντους, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League.

1ος όμιλος

Για την Ατλέτικο Μαδρίτης η αποψινή αναμέτρηση με τη Γιουβέντους είναι τελικός. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό, οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν περιθώριο για άλλη απώλεια βαθμών, αφού σε τέτοια περίπτωση, θα χάσουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια κατάληψης μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Η Γιουβέντους είναι πιο… χαλαρή, μετά το τρίποντο επί της Μάλμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα «χτυπήσει» το ματς. Από πλευράς γηπεδούχων, δεν υπολογίζεται ο Γκάμπι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Πίρλο και Μπαρτζάλι.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Σουηδία από τη Μάλμε. Στο 100ο παιχνίδι τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο, κάτι που δεν έχουν πετύχει ποτέ μέχρι τώρα.

1 Οκτωβρίου 2014

Μάλμε-Ολυμπιακός (21:45)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους (21:45)

Βαθμολογία: Γιουβέντους 3 (2-0), Ολυμπιακός 3 (3-2), Ατλέτικο Μαδρίτης 0 (2-3), Μάλμε 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (22 Οκτωβρίου)

Ολυμπιακός-Γιουβέντους (21:45)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλμε (21:45)

2ος όμιλος

Εύκολο θεωρητικά έργο έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει στη Σόφια την Λουντογκόρετς. Μετά την «πεντάρα» της πρεμιέρας επί της Βασιλείας, η «βασίλισσα» θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της, ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι Βούλγαροι ναι μεν άγγιξαν το θαύμα στο «Άνφιλντ» δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις από τη Λίβερπουλ, αλλά κακά τα ψέματα, οι απαιτήσεις από το αποψινό παιχνίδι δεν είναι μεγάλες. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Χεσέ, Κεντίρα, Κοεντράο και πιθανότατα ο Πέπε.

Στην Ελβετία, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Βασιλεία σε ένα παιχνίδι, στο οποίο αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι για να μην χάσουν από τώρα την επαφή με τις προνομιούχες θέσεις και οι φιλοξενούμενοι για να «καθαρίσουν» όσο γίνεται πιο γρήγορα την υπόθεση-πρόκριση. Τιμωρημένος για τη Βασιλεία είναι ο Ντίας και τραυματίες οι Ντέγκεν και Ιβάνοφ. Στάριτζ, Σακό και Φλάναγκαν οι απόντες της Λίβερπουλ, Άλεν και Τζόνσον οι αμφίβολοι.

1 Οκτωβρίου 2014

Λουντογκόρετς-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45), Βασιλεία-Λίβερπουλ (21:45)

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 3 (5-1), Λίβερπουλ 3 (2-1), Λουντογκόρετς 0 (1-2), Βασιλεία 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (22 Οκτωβρίου)

Λουντογκόρετς-Βασιλεία (21:45)
Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45)

3ος όμιλος

Ντέρμπι πρωτοπόρων διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη, με τη Ζενίτ να υποδέχεται τη Μονακό. Οι Ρώσοι πήραν σπουδαίο διπλό επί της Μπενφίκα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι έπαιξαν για μεγάλο διάστημα με παίκτη παραπάνω και επιβεβαίωσαν γενικότερα την καλή τους αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη, οι Γάλλοι επικράτησαν της Λεβερκούζεν στο Πριγκιπάτο, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μίνι έκπληξη, καθώς στο πρωτάθλημα παραπαίουν. Από πλευράς γηπεδούχων, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Τιμόστσουκ και Βίτσελ, ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν υπολογίζονται οι Τραορέ, Μπόρχα Λόπες και Αμπντενούρ.

Στη «Μπάι Αρένα», η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μπενφίκα, σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει αύριο για καμία από τις δύο ομάδες. Μετά τις ήττες της πρεμιέρας, αμφότερες δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ώστε να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Σε άλλη περίπτωση, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, αφού οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν για μια ακόμη φορά στους Παπαδόπουλο, Ρόλφες, Μπραντ και Κάστρο, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπένις. Για τους φιλοξενούμενους, τιμωρημένος είναι ο Αρτούρ, τραυματίες ο Σίλβιο και αμφίβολος ο Πάουλο Λόπες.

1 Οκτωβρίου 2014

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μονακό (19:00)
Λεβερκούζεν-Μπενφίκα (21:45)

Βαθμολογία: Μονακό 3 (1-0), Ζενίτ 3 (2-0), Λεβερκούζεν 0 (0-1), Μπενφίκα 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (22 Οκτωβρίου)

Λεβερκούζεν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:45)
Μονακό-Μπενφίκα (21:45)

4ος όμιλος

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Ντόρτμουντ, η Άρσεναλ απογοήτευσε και δικαίως μπήκε με το… αριστερό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Πλέον, οι «κανονιέρηδες» στο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στο Λονδίνο δεν έχουν περιθώριο για νέα γκέλα, αφενός γιατί θα αρχίσει η γκρίνια, αφετέρου γιατί θα χάσει έδαφος σε ό,τι αφορά το κυνήγι της πρόκρισης. Πάντως, ο Αρσέν Βενγκέρ θα χρειαστεί να κάνει ξανά αλχημείες, αφού δεν υπολογίζει στους Ράμσεϊ, Αρτέτα, Ζιρού, Ντεμπισί, Σανόγκο, Ουόλκοτ, ενώ αμφίβολος είναι ο Γουίλσιρ. Οι Τούρκοι κατάφεραν να σώσουν στο τέλος τον βαθμό στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Άντερλεχτ και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του αποψινού αγώνα, αισιοδοξούν ότι μπορούν να αποφύγουν την ήττα, με δεδομένο ότι θα παραταχθούν και πλήρεις.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες, εκεί όπου η Άντερλεχτ θα υποδεχθεί τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί, μετά την εύκολη νίκη επί της Άρσεναλ θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους και να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο γκρουπ, ενώ οι Βέλγοι μετά την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη, θέλουν να κάνουν άλλη μια έκπληξη. Τα προβλήματα είναι αρκετά και μάλιστα εκατέρωθεν, αφού οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον Ν’ Σακαλά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Πραέ και Βάντεν Μπόρε, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι τραυματίες Κιρχ, Ρόις, Μπλαστσικόφτσκι, Μικταριάν, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Γκουντογκάν και Κελ.

1 Οκτωβρίου 2014

Άρσεναλ-Γαλατασαράι (21:45)
Άντερλεχτ-Ντόρτμουντ (21:45)

Βαθμολογία: Ντόρτμουντ 3 (2-0), Γαλατασαράι 1 (1-1), Άντερλεχτ 1 (1-1), Άρσεναλ 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (22 Οκτωβρίου)

Άντερλεχτ-Άρσεναλ (21:45)
Γαλατασαράι-Ντόρτμουντ (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: