Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Όρθια στο Μάντσεστερ η Ρόμα!!

Με τον εμβληματικό αρχηγό της, Φραντσέσκο Τότι, να γίνεται ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ , η Ρόμα πήρε βαθμό στο «Έτιχαντ» και βάζει πλώρη για πρόκριση.

Όρθια στο Μάντσεστερ η Ρόμα
Τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον 5ο όμιλο, απέκτησε η Ρόμα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, που για μια ακόμα αναμέτρηση, στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Ο Κουν Αγκουέρο, άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, ισοφάρισε ο Τότι, με γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από 4 χρόνια.

Η Σίτι πήρε γρήγορο προβάδισμα, όταν ο Μαϊκόν ανέτρεψε τον Αγκουέρο, με τον Αργεντινό να εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Ο δράστης της φάσης του πέναλτι είχε δοκάρι, δύο λεπτά μετά το 1-0, αλλά ότι δεν κατάφερε να πετύχει εκείνος, το έκανε ο Φραντσέσκο Τότι, σπάζοντας το ρεκόρ του Ράιαν Γκίγκς. Στο 39΄ ο Κομπανί είχε καλή ευκαιρία, ενώ στο 43’ ήταν ο Χαρτ που κράτησε το 1-1, σε προσπάθεια του Ζερβίνιο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χαρτ ξανά σε δύο περιπτώσεις μέσα σε 120 δεύτερα κράτησε το 1-1, αφού αποσόβησε σουτ των Τότι και Πιάνιτς. Στο 67’ και στο 79’ ο Σκορούπσκι σε δύο προσπάθειες του Λάμπαρντ είχε απάντηση, ενώ προς το τέλος οι «πολίτες» πίεσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν το πολυπόθητο γκολ. Ο Μανωλάς έπαιξε και στα 90 λεπτά για τους «τζιαλορόσι», ενώ σαν αλλαγές πέρασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο Χολέμπας στο 83’ και Τοροσίδης στο 89’.

Μάντσεστερ Σίτι : Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ, Νάβας (46' Μίλνερ), Σίλβα, Αγουέρο (84' Γιόβετιτς), Τζέκο (57' Λάμπαρντ).

Ρόμα: Σκορούπσκι, Μαϊκόν (89' Τοροσίδης), Μανολάς, Γιάνγκα-Μ' Μπίβα, Κόουλ, Ναϊνγκολάν, Κεϊτά, Πιάνιτς, Ζερβίνιο, Φλορέντσι (83' Χολέμπας), Τότι (72' Ιτούρμπε). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: