Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πάνω… στην ώρα ο Μπρέσεβιτς!

Την περίοδο που δείχνει πιο έντονα από ποτέ να χρειάζεται ένα σέντερ-φορ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ο Κροάτης γυμνάστηκε κανονικά και προσεχώς θα υπολογίζεται από τον Δέλλα

Πάνω… στην ώρα ο Μπρέσεβιτς
Μια ευχάριστη είδηση -που γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη εξαιτίας της επιθετικής δυστοκίας που παρατηρείται εσχάτως- επεφύλασσε η προπόνηση της Τρίτης για την ΑΕΚ.

Την ώρα που γίνεται όλο και πιο εμφανής η ανάγκη για έναν καθαρόαιμο φορ στην ενδεκάδα, στην «Ένωση» θα μπορούν να υπολογίζουν ξανά στον Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Όπως και οι Μπακάκης και Ντακόλ (που ξεπέρασαν τα μικρο-προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν), ο Κροάτης γυμνάστηκε κανονικά σήμερα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Μπορεί να θεωρείται δύσκολο λοιπόν να πάρει περισσότερα από κάποια λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με τον Πιερικό (άλλωστε στο τέλος του σημερινού προγράμματος έκανε και αποφόρτιση) ωστόσο θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τα επίσημα ματς.

Αντίθετα, λίγη υπομονή ακόμα θα χρειαστεί να κάνουν οι Σοϊλέδης και Τσεβάς, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και δε θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου, που θα συνεχιστεί με προπόνηση στις 10:30 την Τετάρτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: