Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Όρθιος ο Ζαρντίμ!!

Μπορεί στη Γαλλία να μην πηγαίνει καλά, αλλά στο Champions League δεν μασάει! Η Μονακό τσίμπησε το βαθμό μέσα στη Ρωσία (με το 0-0 κόντρα στη Ζενίτ) και υπάρχει λόγος να ελπίζει σε... τελικό!

Όρθιος ο Ζαρντίμ!
Αήττητες και με συν ένα βαθμό συνεχίζουν την πορεία τους στο Champions League Ζενίτ και Μονακό! Σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και παραμένουν συγκάτοικοι στην κορυφή του τρίτου ομίλου (εκεί όπου θα διατηρηθούν ανεξάρτητα απ' το τι θα γίνει στο έτερο παιχνίδι του γκρουπ).

Αν και γηπεδούχος, αν και θεωρητικά πιο δυνατή, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των Μονεγάσκων, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν... σκοτώσει τους αντιπάλους τους, αν στο 73' ο Καράσκο είχε σημαδέψει τα δίχτυα του Λοντίγκιν κι όχι το δοκάρι του!

Και κάπως έτσι όμως, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ που παραμένει αήττητη, έχει να ελπίζει σε έναν οιωνό που δείχνει... τελικό! Διότι για δεύτερη φορά στην παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκινά αήττητη το θεσμό ύστερα από δύο στροφές, όπως είχε συμβεί και το 2003-04 που ήταν φιναλίστ!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ζενίτ-Μονακό 0-0
Λεβερκούζεν-Μπενφίκα (21:45)

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου (2 ματς):

1. Μονακό 4β.
2. Ζενίτ 4β.
3. Μπάγερ Λεβερκούζεν 0β.*
4. Μπενφίκα 0β.*
*Ματς λιγότερο

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (22/10):

Λεβερκούζεν-Ζενίτ
Μονακό-Μπενφίκα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: