Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

«Φυσικά και μπορούμε την πρόκριση»

Ο στόχος της Μάλμε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν περιορίζεται στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά μιας από αυτές που θα της δώσουν την πρόκριση. Αυτό υποστηρίζει ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

«Φυσικά και μπορούμε την πρόκριση»
Ο στόχος της Μάλμε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν περιορίζεται στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ, σε δηλώσεις του στον σουηδικό Τύπο, επεσήμανε ότι όλοι στην ομάδα στοχεύουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πώς βασιζόμενοι στην ισχύ της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

«Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα εντός έδρας παιχνίδια όσο και το να παίρνεις νίκες όταν αγωνίζεσαι στο «σπίτι» σου εάν θέλεις να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία του ομίλου», ήταν τα πρώτα λόγια του άσου της Μάλμε και συνέχισε:

«Είναι ξεκάθαρο… Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να κατακτήσουν την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλο για αυτό», τόνισε και κατέληξε:

«Και νομίζω ότι το να πάρουμε την πρόκριση είναι κάτι πάρα πολύ πιθανό καθώς είναι πάρα πολύ δυνατοί στα παιχνίδια στην έδρα μας. Υπάρχει η πίστη στις δυνατότητες μας και ειδικά στο παιχνίδι μας το οποίο βελτιώνεται στην έδρα μας. Έχουμε πάρει πολλές νίκες στο γήπεδό μας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το κάνουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: