Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Του Σαββίδη και του Μελισσανίδη!

Ο Μελισσανίδης μίλησε και για τον Σαββίδη. Αυτό δεν αρέσει στους ΠΑΟΚτσήδες που επιθυμούν δυναμικές παρεμβάσεις από τον ηγέτη τους στα κρίσιμα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Του Σαββίδη και του Μελισσανίδη
Ο Σαββίδης, όσο περισσότερο μιλούσε, τόσο περισσότερο εξέθετε την ομάδα του και δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να ξεσηκώσει ή να συσπειρώσει.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Ο Μελισσανίδης φαίνεται να κάνει δουλίτσα. Μάλλον τον παίρνουν πιο σοβαρά τον άνθρωπο κι όχι τόσο γιατί εκμεταλλεύεται τα σημεία των καιρών ή χρησιμοποιεί πιασάρικους, προκλητικούς και σε ορισμένες περιπτώσεις, υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους γνωστούς «πρωταγωνιστές» στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Αντιλαμβάνομαι ότι διαθέτει και τις δυνάμεις για να συγκεντρώσει όσους χρειάζεται και να σταθεί απέναντι στον Ολυμπιακό. Να μην κινδυνεύει να καταρρεύσει με το πρώτο. φύσημα του ανέμου ή να ξεχαστούν σε μια εβδομάδα όσα κατήγγειλε και - λίγο έως πολύ- ήταν γνωστά.

Ο Σαββίδης είχε πει ότι θέλει να «ξεθωριάσει το κόκκινο του Ολυμπιακού», αλλά, αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει. Δεν μπορεί να καταφέρει να διατηρήσει μια συμμαχία και, από καμιά φορά, βγάζει ένα υποτιθέμενο μανιφέστο και προτάσεις, ή τέλος πάντων, τοποθετήσεις και νομίζουμε όλοι μας ότι είναι εδώ.

Αν δεν είναι εδώ και αυτή τη φορά, έστω κι αν έρχεται ο Μελισσανίδης να ανοίξει το δρόμο για καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο καθαρό, πιο αθλητικό, θα πρέπει να αποφασίσουμε ότι ο άνθρωπος είναι απόλυτος χομπίστας και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε από αυτά που έλεγε εδώ και δυό χρόνια περίπου. Ήταν λόγια του αέρα για εξυγιάνσεις και πράσινα, κόκκινα, κίτρινα άλογα.

Πολλοί θα ήθελαν , στη θέση του Μελισσανίδη να βρισκόταν ο Σαββίδης. Πολύ θα ήθελαν να υπάρχει δυναμική παρέμβαση κι όχι αυτές οι νερόβραστες τοποθετήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Δεν γνωρίζω τελικά που θα καταλήξουν όλα αυτά. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα κι αν θα βγει καθαρό ποδόσφαιρο από όσα συμβαίνουν, είτε με τη συμμετοχή των ίδιων είτε κάποιων άλλων.

Ξέρω ότι ο Σαββίδης είναι ο πιο καθαρός και θα μπορούσε να είναι πιο. κατάλληλος να πιάσει πρώτος δουλειά. Δεν το έκανε. Τον πρόλαβε ο φίλος του. Κάτι είναι κι αυτό, αν πρόκειται να προκύψει αποτέλεσμα.

Ειδάλλως αν όλα αυτά οδηγήσουν σε μια ανατροπή που θα διαμορφώσει ένα νέο αντίστοιχο με το σημερινό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, καλύτερα να αφήσετε να κυλήσουν τα πράγματα ως έχουν. Τώρα που έχουμε πάρει το «κολάι».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: