Πάντως έχει τη βεβαιότητα ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάρουν ξανά θετικό αποτέλεσμα, όπως στην πρεμιέρα (3-2) απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό θα κυνηγήσει στην Ισπανία. Σήμερα θα έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι των «ροχιμπλάνκος» με την Μάλαγα, και την Κυριακή με την επιστροφή στις προπονήσεις θα κορυφωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση που θα καθορίσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πέραν του Ντουρμάζ δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά θέματα και με την επιστροφή του Εντινγκά άπαντες είναι στην διάθεσή του. Σίγουρα θα ήθελε ένα επίσημο ματς, τόσο για να βρει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αλλά και για να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μπενίτες που προέρχεται από τραυματισμό και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στο «Βιθέντε Καλντερόν». Ακόμα κι έτσι όμως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των παικτών του και είναι αισιόδοξος για το επικείμενο ματς.
Μαζουακού: «Φτάσαμε κοντά με Γιουβέντους»
Ο Αρτούρ Μαζουακού έχει τραβήξει την προσοχή μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και σύμφωνα με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στον ιταλικό Τύπο βρέθηκε κοντά στη Γιουβέντους! «Ναι, ο ατζέντης μου είναι σε επαφές με Ιταλούς μεσάζοντες και ξέρω πως πολλές ομάδες με έχουν ζητήσει, ανάμεσα σε αυτές και η Γιουβέντους, με την οποία φτάσαμε πολύ κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίχως όμως να διευκρινίζεται αν αυτό συνέβη πριν καταλήξει στον πειραϊκό σύλλογο ή αφότου πήρε μεταγραφή στους Πρωταθλητές Ελλάδας.
«Θα δούμε, όπως είπα δουλεύω σκληρά και είμαι νέος, προς το παρόν είμαι καλά στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό, είναι μία μεγάλη ομάδα και νιώθω σαν οικογένεια με όλους, ακόμα και με τους οπαδούς που είναι πολύ σημαντικοί. Είναι ένα όνειρο να παίζω με τις πιο σημαντικές ομάδες στον κόσμο, δεν νιώθω πίεση και είμαι ήρεμος. Θα ήθελα να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Με τη Γιουβέντους στο Τορίνο κάναμε καλό παιχνίδι, δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αλλά είμαστε ακόμη μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γάλλος μπακ.*Πηγή: sport-fm.gr*
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου