Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Θα… καλμάρει και την Ειμπάρ;

Όλες οι ομάδες, εκτός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχουν δει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει εις βάρους τους. Η Ειμπάρ θα τον συναντήσει για πρώτη (!) φορά και ο Πορτογάλος πάει για το 51 στα 52.

Θα… καλμάρει και την Ειμπάρ;
Πολλά γήπεδα τον έχουν νιώσει. Κάθε αντίπαλος οπαδός τον έχει δει να πανηγυρίζει με... «calma» στα γκολ του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από τότε που φόρεσε την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τιμωρήσει οποιονδήποτε αντίπαλο του, με μοναδική εξαίρεση την αναμέτρηση στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, εκτός από την κροατική ομάδα, έχει σημειώσει τέρμα ή τέρματα σε 50 διαφορετικές ομάδες. Αν πετύχει γκολ και στην έδρα της Ειμπάρ, με την οποία δεν έχει έρθει αντίπαλος ποτέ στην μέχρι τώρα πενταετή καριέρα του με τη Ρεάλ, θα φτάσει στις 51 ομάδες.

Παράλληλα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει 195 τέρματα σε 175 αγώνες με την «βασίλισσα», ενώ το αντίστοιχο ρεκόρ, δηλαδή με τα ίδια τέρματα, είχε γίνει στα 231 παιχνίδια. Τώρα το επόμενο βήμα για αυτόν είναι τα 210 γκολ, που είχε πετύχει ο Παχίνιο σε 278 συμμετοχές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: