Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ακόμα ψάχνει την πρώτη ο Άρης!!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει να αναζητάει ο Άρης, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη ΜΕΝΤ στην πέμπτη αγωνιστική της Volleyleague.

Ακόμα ψάχνει την πρώτη ο Άρης
Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει την πρώτη του νίκη για φέτος ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΜΕΝΤ στην πέμπτη αγωνιστική της Volleyleague.

Η ομάδα της Τούμπας ψάχνει την δεύτερη νίκη της για φέτος, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φύγουν νικητές στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Πάντως, οι δύο ομάδες έχουν δώσει αρκετά φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και γνωρίζονται πολύ καλά στην πρώτη επίσημη συνάντησή τους για το πρωτάθλημα και δεύτερη μετά το Λιγκ Καπ στο οποίο νίκησε η ΜΕΝΤ με 3-1 σετ.

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει το θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι τόνισε ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Σπύρος Γκολίσης: «Είναι από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχουμε να δώσουμε στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα που είναι συμπαγής και δεν κάνει λάθη. Αδικείται από τη βαθμολογία. Έχει πολύ έμπειρους αθλητές και είναι ομάδα που παίζει με τακτική. Κι εμείς έχουμε το πλάνο μας. Θα γίνει σκληρός αγώνας. Θέλουμε βαθμούς για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».

Όσον αφορά την αποχώρηση του Τζούλιαν Μπίσετ -ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Αγία Λουκία στα προολυμπιακά τουρνουά μπιτς βόλεϊ- ο τεχνικός της ΜΕΝΤ πρόσθεσε: «Γράφτηκε ότι ο Μπίσετ δεν θα ξαναγυρίσει και πως μέσα στην εβδομάδα έγιναν αποχές από τις προπονήσεις. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά και κάνουν κακό στην ομάδα. Ο Μπίσετ πριν φύγει θα πληρωθεί και θα επιστρέψει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Θα χάσει μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Από την άλλη, ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Χατζηπαραδείση να είναι η μοναδική απώλεια, καθώς έπαθε διάστρεμμα και ξεκίνησε αποθεραπεία.

Ο λίμπερο του Άρη Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε για τον αγώνα: «Για μας από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα εκτός από νίκες. Περάσαμε μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο αλλά πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή. Χρειαζόμαστε καλύτερες εμφανίσεις και νίκες ώστε να ανακάμψουμε βαθμολογικά. Η ΜΕΝΤ είναι καλή ομάδα, ειδικά στο γήπεδο της και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιο πολύ χρειαζόμαστε μία νίκη για την ψυχολογία μας».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: