Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Το «τεστ» του Αναστασίου!

Τη δυνατότητα να τεστάρει ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού έχει ο Γιάννης Αναστασίου στο σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τα βλέμματα σε Μπεργκ και Νίνη.

Το «τεστ» του Αναστασίου
Σαν επίσημο αγώνα αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό την σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (15:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Αυτό ζήτησε, άλλωστε, και ο Γιάννης Αναστασίου από τους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση. Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και λίγες ημέρες πριν αρχίσει ένα σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ αυτών είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ετοιμάζεται από τη νέα χρονιά να τεθεί στη διάθεση του 41χρονου προπονητή.

Στην αποστολή ο Αναστασίου πήρε συνολικά 22 παίκτες, που είναι οι εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Μπαϊράμι, Δώνης, Μπούι, Σταματάκης, Νίνης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μπερίσα, Ντίνας, Πέτριτς.

Εκτός έμειναν πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Κότσαρη.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: