Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Δεκάχρονος προτάθηκε για προπονητής!!

Δυστυχώς, τον πρόλαβαν. Ένας 10χρονος προτάθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπόλτον, ενώ στο report για τους παίκτες ήταν καυστικός χαρακτηρίζοντας μερικούς αργούς, αγύμναστους και υπέρβαρους!

Δεκάχρονος προτάθηκε για προπονητής!
Βιάστηκαν στην Μπόλτον να «κλείσουν» το θέμα του προπονητή, με τον Νιλ Λένον να κάθεται εδώ και καιρό στην καρέκλα. Η κάψα της διοίκησης να καλύψει το κενό το Ντάγκι Φρίντμαν έφραξε τον δρόμο στον Τόμας Φίλντινγκ.

Όχι. Δεν πρόκειται για κάποιον έτοιμο τεχνικό που θα αναλάμβανε να σώσει τη χρονιά της ομάδας στη φετινή Championship, αλλά για έναν 10χρονο. Ο Φίλντινγκ, παίκτης της Όξφορντ Γκρουβ U10, προτάθηκε –στέλνοντας γράμμα- στην διοίκηση της Μπόλτον.
Μάλιστα, εκτός από το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, εξέφρασε και την άποψή του για αρκετούς από τους παίκτες του ρόστερ. Στο report του δεν μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε με σκληρά λόγια για αρκετούς από αυτούς, τους οποίους χαρακτήρισε αργούς, αγύμναστους και υπέρβαρους.

Ο Λένον, ο οποίος πλέον κάθεται στον πάγκο της Μπόλτον, επισκέφτηκε τον μικρό χαρίζοντάς του μια φανέλα, ενώ σχολιάζοντας τα όσα έγραψε στην αίτησή του είπε: «Το γράμμα του έμοιαζε με το δικό μου, ίσως ήταν και καλύτερο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: