Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Προσηλωμένοι στην άμυνα»

Προσήλωση στην άμυνα και προσοχή στην επίθεση θα κρίνουν το ματς των Τρικάλων κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος τόνισε την δυναμική των Πατρινών.

Φλεβαράκης: «Προσηλωμένοι στην άμυνα»
Την αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα και τα μακρινά σουτ που συνηθίζει σχολίασε ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος τόνισε πως τα Τρίκαλα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένα για να φύγουν απ’ την Πάτρα με τον «διπλό».

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και είναι σε πολύ κατάσταση όπως δείχνουν και οι εντός έδρας νίκες της αλλά και η ήττα στην ΑΕΚ όπου παρά τις ελλείψεις της έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα», σχολίασε ο προπονητής των Τρικάλων και συνέχισε: «Ο Απόλλων είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, με πολύ αθλητικότητα, επιθετικά έχει μεγάλη τάση στα μακρινά σουτ ακόμη και από τους ψηλούς της και κάνουν πολλές αλλαγές όταν παίζουν άμυνα. Χρειάζεται να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, όχι λάθη με τίποτα, καλές επιλογές στην επίθεση και προσαρμογή στις αλλαγές του παιχνιδιού του Απόλλωνα».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Αλέξανδρος Σπανός, ο οποίος τόνισε: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Μετά το αποτέλεσμα με την Ελευσίνα δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε παιχνίδια και πάμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: