Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Η έκπληξη του «Σάλπι» στον μικρό Βαγγέλη! (vid)

Ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο είναι οι μεγάλες αγάπες του 10χρονου Βαγγέλη από τα Γιαννιτσά, τον οποίο μύησε από μικρή ηλικία στον κόσμο του Δικεφάλου ο παππούς του. Ωστόσο η ζωή του στέρησε από μικρή ηλικία τη δυνατότητα να κλωτσάει μια μπάλα και να γεμίζει χαρά, καθώς πάσχει από μια ασθένεια η οποία του προκάλεσε κινητικά προβλήματα.
Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να του στερήσει την μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Παρά τις δυσκολίες λοιπόν που αντιμετωπίζει, ο μικρός Βαγγέλης προσπαθεί να μην χάνει τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης ομάδας του. Και όχι μόνο τα ματς του Δικέφαλου στην Τούμπα, αλλά και αρκετά μακριά από τη Θεσσαλονίκη, όπως πριν από λίγες ημέρες όταν κατάφερε να παρακολουθήσει από κοντά τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας.
Εκτός όμως από το ταξίδι στην Ιταλία ο αγαπημένος παππούς του, τού επιφύλασσε και μια ακόμη έκπληξη: ένα γεύμα και τη γνωριμία του με τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη!
Η χαρά του μικρού Βαγγέλη ήταν απερίγραπτη όταν στα τραπέζι που καθόταν με τους φίλους του κατέφθασε ο «Σάλπι», ο οποίος αργότερα προσκάλεσε τον μικρό του φίλο στην Τούμπα για να γνωρίσει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου.




*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: