Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ιστορική επιστροφή στον Πανιώνιο!!


Ένα απ’ τα πιο αγαπητά παιδιά της Πλατείας ντύνεται ξανά στα κυανέρυθρα! Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ύστερα από εννιά χρόνια, ο «μπόμπερ» Γιώργος Διαμαντόπουλος επιστρέφει στον Πανιώνιο!

Ιστορική επιστροφή στον Πανιώνιο!
Συσπειρώνεται ο Πανιώνιος στην προσπάθεια παραμονής που κάνει τη φετινή σεζόν.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος επιστρέφει στην ομάδα για τρίτη φορά στην καριέρα του, προκειμένου να βοηθήσει με την πλούσια εμπειρία του!

Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο 34χρονος γκαρντ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και από σήμερα ουσιαστικά ανήκει στο δυναμικό του Βαγγέλη Αλεξανδρή, γυρίζοντας στην Πλατεία ύστερα από εννιά χρόνια (το 2005 είχε αποχωρήσει για Ισπανία).

Ο πολύπειρος άσος έχει φορέσει τα κυανέρυθρα μεταξύ 1999-2003 και τη σεζόν 2004-2005, στην Ελλάδα έχει περάσει και από Παπάγου, Ολυμπιακό, Μαρούσι, Κολοσσό, ενώ έχει παίξει και στα παρκέ της Ιβηρικής χώρας, της Ρωσίας, της Ελβετίας και της Κύπρου. Πέρσι ήταν στην Β’ Εθνική για λογαριασμό της Δόξα Λευκάδας.

Όλο αυτό το διάστημα γυμναζόταν μόνος του και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προκειμένου να μπορέσει σχετικά άμεσα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να δώσει λύσεις στον «Ιστορικό». Άλλωστε αποτελεί παίκτη-σύμβολο για το σύλλογο, με την φανέλα του οποίου στο παρελθόν έχει κάνει «παπάδες», έχοντας μεταξύ άλλων βρεθεί και σε τρία All Star Game! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: